Νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως εξελέγη η κα Στέλλα Κυριάζη


Το βαρύ φορτίο της Προεδρίας της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως ανέλαβε – με πολύ προθυμία αλήθεια – η μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος του ιστορικού Σωματείου κα Στέλλα Κυριάζη.

 

Η μεγάλη ευεργέτιδα της Αιγυπτιώτικης παροικίας κα Στέλλα Κυριάζη, που εξελέγη από το ΔΣ Πρόεδρος της Στέγης, καλείται τώρα να συνεχίσει το έργο που άφησε ξαφνικά όταν μάς εγκατέλειψε για πάντα ο αξέχαστος Γιώργος Χαλκιάς, πριν από δύο περίπου μήνες.

 

Έτσι, η κα Κυριάζη, που τελούσε μέχρι σήμερα Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος, αναλαμβάνει να δώσει μία νέα πνοή στο Σωματείο αυτό που αγαπάει πραγματικά μέσα από την ψυχή της, καθώς εκεί βρίσκεται σχεδόν κάθε Πέμπτη και Σάββατο και μαζί με τον κόσμο της παροικίας, όπου είναι οι μέρες που κατακλύζουν το όμορφο ελληνικό αυτό εντευκτήριο της Ηλιούπολης, στο ισόγειο του Σπτεσεροπουλείου κτιρίου.

 

Συμπαραστάτες στο έργο της και ολόκληρου του ΔΣ, θα είναι ο κ. Ζαχαρίας Φούμελης, που εξελέγη νέος Αντιπρόεδρος της Στέγης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πάρης Οικονόμου και ο Ταμίας της Στέγης κ. Δημήτρης Καλατζής, καθώς και όλα τα υπόλοιπα Μέλη του Δ.Σ.: οι κ.κ. Ανδρέας Ρούσσος, Μιχάλης Γκρουνστέιν, Στέλιος Χαλκιάς και Θωμάς Βαγιωνίτης. Όλοι τους ανεξαιρέτως δίνουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό της Στέγης και τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό της Ηλιούπολης και είναι σίγουρο ότι με το νέο αυτό ξεκίνημα θα εντείνουν ακόμη περισσότερο την από καρδιάς προσφορά τους.

 

Σιδερένιο το νέο ΔΣ της Ελληνικής Στέγης Ηλιούπολης και καλή δύναμη στη νέα Πρόεδρό του κα Στέλλα Κυριάζη.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης