Με ομιλία του δημοσιογράφου Νίκου Σταθούλη για τον Αλέξανδρο Ιόλα, ξεκίνησαν φέτος οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων


Με εύγλωττη ομιλία του, ο Νίκος Σταθούλης, κατά δήλωσή του, o “διαβασμένος” προσωπικός βιογράφος του Αλεξανδρινού Μαικήνα της Συγχρονής Τεχνης ” Αλέξανδρου Ιόλα” (καλλιτεχνικό του Κώστα Κουτσούδη), εγκαινίασε, στις 13 Ιανουαρίου 2014, την πρώτη εκδήλωση της χειμερινής Πολιτιστικής περιόδου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αμπετείου Σχολής, στο Εντευκτήριο του Συνδέσμου, στην Αθήνα.

 

Πολύς κόσμος, μέλη του Συνδέσμου, φίλοι, γνώριμοι και συνεργάτες του δημοσιογράφου-ομιλητή, άκουσαν με προσοχή και εκτίμησαν τις προσωπικές πτυχές της ζωής και τα όσα εν ζωή προβλήματα αντιμετώπισε ο παγκοσμίως γνωστός, έλληνας καλλιτέχνης και συλλέκτης αξιολογότατων έργων Αλέξανδρος ΙΟΛΑΣ.

 

 

Όπως τα αναφέρει με άλλα πολύ ενδιαφέροντα στο ομότιτλο βιβλίο του, 328 σελίδων με επιπλέον σελίδες, με Ντοκουμέντα και Φωτογραφίες (εκδ. “Οδός Πανός”).

 

 

Τον ομιλητή παρουσίασε ο κ. Ευάγγελος Πεζάς, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής και στον δέκτη πολλών θερμών συγχαρητηρίων Νίκο Σταθούλη, ο Έφορος Πολιτιστικών κ. Μιχάλης Χ. Κωβαίος επέδωσε Ευχαριστήριο Τιμητικό Δίπλωμα εκ μέρους του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης