Το 42ο υποκατάστημά της στην Αίγυπτο άνοιξε η Τράπεζα Πειραιώς στην περιοχή Ζαμάλεκ του Καΐρου


Τα εγκαίνια ενός νέου υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς της Αιγύπτου ήταν η αφορμή για να εκφράσουν την αισιοδοξία τους για το οικονομικό μέλλον της Χώρας του Νείλου, τόσο ο Έλληνας Πρέσβης στο Κάιρο κ. Χριστόδουλος Λάζαρης όσο και ο Κύπριος ομόλογός του κ. Σώτος Λιασίδης.

Όπως έγραψε και η «Αλ Αχράμ», οι δύο Πρέσβεις «εκφράσανε την αισιοδοξία τους για το μέλλον της Αιγυπτιακής οικονομίας και δήλωσαν ότι τα διεθνή ευρωπαϊκά ιδρύματα βλέπουν με θετικό βλέμμα τις επενδύσεις στην Αίγυπτο, τονίζοντας την πεποίθησή τους για την δυνατότητα και τις ικανότητες που έχει η Αίγυπτος να πετύχει ταχύ ρυθμό ανάπτυξης μέσω του πληθυσμού της αλλά και των πόρων που προέρχονται από το Κανάλι του Σουέζ αλλά και του καλού της κλίματος που ενθαρρύνει τον τουρισμό, υπό τον όρο της ύπαρξης της ασφαλείας και της σταθερότητας».

Σύμφωνα με την ίδια μεγάλη εφημερίδα, ο Κύπριος Πρέσβης τόνισε κατηγορηματικά ότι η επέκταση των ξένων τραπεζών στην αγορά ενισχύει την εμπιστοσύνη για τις επενδύσεις στην Αίγυπτο. Από την πλευρά της, η κα Νάιερα Αμίν εκ μέρους της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε ότι το πακέτο των οικονομικών μέτρων που λήφθηκαν εκ μέρους της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έχει αναπτυξιακή πολιτική και όχι πολιτική συρρίκνωσης.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης