ΥΦΥΠΕΞ Ι. Αμανατίδης από το Κάιρο: «Βλέπουμε τους ομογενείς επενδυτές ως συμμέτοχους στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας»


 

 

 

 

 

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά μετέφερε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης, σε συνάντηση με τον επιχειρηματικό κόσμο στο Κάιρο, όπου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία, στο Κάιρο, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.

 

 

 

 

Αναφερόμενος στις σημαντικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για τη σταθερότητα στην περιοχή, ο κ. Αμανατίδης τόνισε συγκεκριμένα, ότι «σε μία ευρύτερη περιοχή που υπάρχει το κλίμα της ανασφάλειας, των διενέξεων, των συγκρούσεων και των πολέμων που έχουν δημιουργήσει και το προσφυγικό πρόβλημα, η Ελλάδα η Κύπρος και η Αίγυπτος δημιουργούν ένα κλίμα ευστάθειας και σταθερότητας. Μία σταθερότητα που βοηθάει τις επενδυτικές δράσεις που επιθυμεί να κάνει η Ελλάδα από επενδυτές».

 

 

 

 

 

Κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά στην ελληνική ομογένεια, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για ό,τι συνεχίζει η παροικία να προσφέρει, όχι μόνο στους Αιγυπτιώτες αλλά και στην Ελλάδα. 

 

 

 

«Βλέπουμε τους ομογενείς επενδυτές ως συμμέτοχους στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Εξωτερικών. Και τέλος κάλεσε κάθε ένα εκ των ομογενών επενδυτών να έρθουν σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να ενημερωθούν για τις ευεργετικές διατάξεις του νέου  Αναπτυξιακού νόμου, στον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Αμανατίδης μιλώντας προς τους επιχειρηματίες.

 

 

 

 

 

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ι. Αμανατίδη με τη Διαχειριστική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, το πρωί της ίδιας ημέρας στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ηλιούπολης.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης