Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην τριήμερη εκδρομή στην Αγία Αικατερίνη του Σινά, που διοργανώνει ο ΣΕΑΑΣ από 7-9 Δεκεμβρίου


 

 

 

 

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει ήδη προκαλέσει η αναγγελία για την πραγματοποίηση της εκδρομής που διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής στο θεοβάδιστο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου, στην ιερά Μονή της Αλεξανδρινής Αγίας, που πάντα σεμνύνεται ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός και ολόκληρος ο Ορθόδοξος κόσμος.

 

 

 

 

 

Ήδη, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες των διοργανωτών.

 

 

 

 

Και όπως το ΠΥΡΑΜΙΣ μαθαίνει, όποιος απομένει που θέλει να συμμετάσχει, θα πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσει θέσεις, διότι δεν είναι πολλές οι θέσεις που απομένουν. 

 

 

 

 

Ευχόμενοι ως «ΠΥΡΑΜΙΣ» κάθε επιτυχία στη σημαντική αυτή εκδήλωση του ΣΕΑΑΣ, δημοσιεύουμε και πάλι την ανακοίνωση του ιστορικού μας Σωματείου, η οποία ακολουθεί:

 

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής ανακοινώνει στα αγαπητά του μέλη ότι διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στο θεοβάδιστο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, τις ημέρες της πανηγύρεως του Καθολικού της Μονής, από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2016, τιμώντας άλλη μία φορά τη μνήμη της Αλεξανδρινής Αγίας, και μάλιστα ως ένα παροικιακό σωματείο του οποίου η ιστορία συνδέεται άμεσα με το Ίδρυμα Αμπέτ της Αρχιεπισκοπής Σινά.

 

 

 

Η τιμή της συμμετοχής που περιλαμβάνει δύο (2) διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο «Morgenland» αλλά και με τη μεταφορά με πολυτελές πούλμαν είναι 700 Λ. Αιγ. κατ” άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

 

 

 

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΑΑΣ (τα οποία μέλη πληρούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τα τελευταία δύο χρόνια) ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 350 Λ. ΑΙΓ.

 

 

 

Κάνετε άμεσα τις κρατήσεις σας, επικοινωνώντας  με τον κ. Αλέξανδρο Καζαμία στο 01142652222 και τον κ. Άγγελο Αθανασούλη στο τηλ. 01223102831.

 

 

 

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ  

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης