Ο εκπαιδευτικός Τ. Αναστασίου, Αναπληρωτής Συντονιστής Εκπαίδευσης Καΐρου, από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018


 

 

 

Έναν ιδιαίτερα άξιο και δραστήριο εκπαιδευτικό, τον μέχρι πέρυσι Δ/ντή της Αχιλλοπουλείου Σχολής κ. Αναστάσιο Αναστασίου, επέλεξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, ως Αναπληρωτή Συντονιστή Εκπαίδευσης Β. Αφρικής και Μέσης Ανατολής, με έδρα το Κάιρο, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την απερχόμενη Συντονίστρια κα Μαριέττα Κουμαριανού, που ολοκλήρωσε στις 31 Αυγούστου την αποστολή της στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

 

 

Την απόφαση για τον κ. Αναστασίου, όπως και για την τοποθέτηση άλλων Συντονιστών ή Αναπληρωτών Συντονιστών υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου χθες 31 Αυγούστου.

 

 

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, ο κ. Αναστασίου θα είναι ο Αναπληρωτής Συντονιστής Εκπαίδευσης από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2018.

 

 

Ο κ. Αναστασίου ήταν πραγματικά από τις λίγες καλές επιλογές για τη θέση αυτή, λένε εκπρόσωποι της παροικίας και κυρίως των σχολείων, διότι στήριξε το έργο των παιδιών και μαθητών, αποδεικνύοντας το πραγματικό λειτούργημα του δασκάλου – εκπαιδευτικού, που λειτούργημα που ευτυχώς τιμούν όλοι οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στο Κάιρο.

 

 

Έτσι, από τη νέα του θέση, που ορίζεται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο κ. Αναστασίου θα έχει έτι περαιτέρω τη δυνατότητα να βρεθεί στο πλευρό και της Αχιλλοπουλείου αλλά και της Αμπετείου, διατηρώντας τις άριστες σχέσεις του με όλους τους συναδέλφους του και όλους τους φορείς.

 

 

Από την πλευρά του, και ο Διαχειριστικός Δ/ντής της Αμπετείου Σχολής Καΐρου κ. Νικόλας Βαδής εξέφρασε την ικανοποίησή του, όταν έμαθε το γεγονός της επιλογής του νέου Αναπληρωτή Συντονιστή Εκπαίδευσης, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο του, όπως βεβαίως εύχεται και το ΠΥΡΑΜΙΣ.

 

 

 

ΣΣ. Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της Αχιλλοπουλείου Σχολής και καταγράφει τη συγκινητική στιγμή που ο κ. Αναστασίου ολοκληρώνει τη σχολική χρονιά με τους μαθητές της Στ΄Δημοτικού, που από φέτος θα είναι στην Αμπέτειο.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης