Άρχισαν οι συζητήσεις για την τριπλή αδελφοποίηση των Αιγυπτιώτικων Ναυτικών Ομίλων Καΐρου, Αλεξανδρείας και Αθήνας



 

 

Το πρώτο βήμα για την αδελφοποίηση των τριών ιστορικών αθλητικών σωματείων του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, των Ελληνικών Ναυτικών Ομίλων Καΐρου, Αλεξανδρείας και Αθήνας έγινε με τη συνάντηση που είχε στις 6 Ιανουαρίου, κατά την τελετή των Φώτων στον ΕΝΟΑ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου των Αιγυπτιωτών της Αθήνας κ. Ρότζερ Γκαττ με το Μέλος του ΔΣ του ΕΝΟΚ κ. Νικόλας Βαδής, παρουσία και του Μέλους του ΔΣ του ΕΝΟΚ κας Βίλλυς Πολίτου, που εκπροσωπούσαν τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Χαγιάτ, σε ενημέρωση και του Προέδρου του ΕΝΟΑ κ. Εδμόνδου Καισιμάτη.

 

 

 

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός, ο κ. Βαδής τόνισε ότι η τελική εκδήλωση της τριπλής αδελφοποίησης μπορεί να γίνει τους επόμενους μήνες, και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και στην επίλυση όσων προβλημάτων αντιμετωπίζει ο κάθε Σύλλογος ξεχωριστά.

 

 

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΝΟΑ κ. Εδμόνδος Κασιμάτης χαιρέτισε την όλη αυτή εξέλιξη, τονίζοντας ότι οι όποιες λεπτομέρειες του εγχειρήματος θα συζητηθούν και με την παρουσία του ιδίου σε μελλοντική τριπλή συνάντηση των Προέδρων, εκφράζοντας και κείνος τη στήριξή του σε πρωτοβουλίες που προβάλλουν και αναδεικνύουν γενικότερα τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης