Μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία από την «Egypt Today» που αναδεικνύει το ελληνικό ροδάκινο


 

 

 

 

Μεγάλη εκστρατεία για την προώθηση της πώλησης του ελληνικού ροδάκινου έχει ξεκινήσει πρόσφατα στην αγγλόφωνη αιγυπτιακή εφημερίδα «Egypt Today», το  Δίκτυο Ελληνικών Κονσερβοποιών Φρούτων (Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ Α.Ε.).

 

 

Όπως μπορούν να διαπιστώσουν μάλιστα οι αναγνώστες της έγκριτης και έγκυρης εφημερίδας, η ενημερωτική καμπάνια για το ελληνικό ροδάκινο, που γίνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας, καταλαμβάνει την κορυφή της ιστοσελίδας της εφημερίδας.

 

 

 

 

 

 

 

Πατώντας μάλιστα στην εικόνα της ενημερωτικής αυτής εκστρατείας, οι αναγνώστες στην ιστοσελίδα του εν λόγω ελληνικού δικτύου, το οποίο τούς καλωσορίζει στον επίσημο ιστότοπο του προγράμματος «Have a peachy day!», μια εκστρατεία για την προώθηση της κομπόστας ροδάκινο.

 

 

Εκεί, μπορείτε να ανακαλύψετε γιατί αγαπάμε την κομπόστα ροδάκινο, πληροφορίες για το φρούτο και τα προϊόντα του όπως και να μάθετε πως ένα φρέσκο φρούτο αν και κονσέρβα, διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του, προκειμένου να το απολαμβάνετε κάθε μέρα!

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε επίσης να δείτε νέα και ειδήσεις για τις δράσεις που υλοποιούνται σε κάθε αγορά στόχο μαζί με το επερχόμενο πρόγραμμα, όπως και να πληροφορηθείτε για το Δίκτυο.

 

 

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία που προάγει τα ελληνικά προϊόντα στους Αιγυπτίους καταναλωτές, που επικροτούμε και στηρίζουμε…

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης