Ο Στέφανος Αργυρίου απαντά στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου για τα περί συνωμοσιών, εξαίροντας το ρόλο του Αντιπροέδρου Μ. Γκρουνστέιν


 

 

 

 

 

Στα εννέα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής Καΐρου που υπογράφουν την τελευταία ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΚΚ με τίτλο «Επιτέλους, ως πότε θα τρωγόμαστε», απαντά ευθέως ο πρώην Κοινοτικός Επίτροπος κ. Στέφανος Αργυρίου, με τηλεφωνική του δήλωση.

 

 

 

Ο κ. Αργυρίου αντιπαρέρχεται τα περί συνωμοσιών που υποστηρίζει η ιστοσελίδα www.ekkairo.org (στην οποία μπορείτε να διαβάσετε και τη σχετική ανάρτηση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου) και μιλάει ανοικτά για το τι πραγματικά – σύμφωνα με τη δήλωσή του – διεμείφθη, όταν συνάντησε και μίλησε με τους Κοινοτικούς Επιτρόπους, στις 28 Οκτωβρίου, όπως λέει ο ίδιος, σε μία συζήτηση σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα.

 

 

 

Στη δήλωσή του αυτή, ο κ. Αργυρίου ξεκαθαρίζει τις απόψεις του περί της ηγεσίας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, μην κρύβοντας τη συμπάθειά του στον Αντιπρόεδρο της ΕΚΚ κ. Μιχάλη Γκρουνστέιν.

 

 

 

Ακολουθεί ολόκληρη η τηλεφωνική δήλωση του κ. Στέφανου Αργυρίου, την οποία δημοσιεύουμε, τηρώντας την υπόσχεσή μας εκ μέρους του ΠΥΡΑΜΙΣ ότι δίνει ανοικτό βήμα σε φορείς και εκπροσώπους σωματείων ή και απλά μέλη των σωματείων να εκφράσουν τις απόψεις τους, ελεύθερα και δημοκρατικά, για τα τεκταινόμενα της παροικίας μας.

 

 

 

Η δήλωση του κ. Στέφανου Αργυρίου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης