Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Πρόεδρο της «Μαρίας της Αιγυπτίας» Στέλλα Κυριάζη προς τον Πρόεδρο και τη ΔΕ της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου


 

 

 

 

 

Την ευγνωμοσύνη τους προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή καθώς και ολόκληρη τη Διαχειριστική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου εξέφρασαν με μία επιστολή τους οι Κυρίες της «Μαρίας της Αιγυπτίας» με επικεφαλής την Πρόεδρό τους και Ευεργέτιδα της παροικίας κα Στέλλα Κυριάζη.

 

 

 

 

Οι Κυρίες του ιστορικού φιλανθρωπικού σωματείου εξέφρασαν τη μεγάλη τους χαρά για τον διπλασιασμό της οικονομικής στήριξης που τυγχάνουν κάθε χρόνο από την «Μητέρα των εν Καΐρω Σωματείων», γεγονός που τούς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν περισσότερο προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

 

 

 

 

«Δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας. Και να γνωρίζετε ότι η ανταμοιβή σας είναι το χαμόγελο αυτών των ανθρώπων που περιμένουν την αγάπη από εμάς, από εσάς, από όλη την παροικία», τονίζουν χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Ολόκληρη η επιστολή που αποστέλλει η κα Στέλλα Κυριάζη προς τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Καβαλή έχει ως εξής:

 

 

 

 

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

«ΜΑΡΙΑ Η ΑΙΓΥΠΤΙΑ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΪΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

Αγαπητέ κε Πρόεδρε

Αγαπητά Μέλη της ΔΕ της ΕΚΚ,

 

 

 

 

η επιστολή αυτή που σάς στέλνουμε, είναι το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη μεγάλη προσφορά σας προς το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ελληνίδων Κυριών Ηλιουπόλεως «Μαρία η Αιγυπτία».

 

 

 

 

Τόσο η Πρόεδρος όσο και όλα τα Μέλη του ΔΣ δε θα μπορούσαν να δεχτούν καλύτερο δώρο αυτές τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, από την προσφορά από καρδιά σας για τους εμπερίστατους βοηθουμένους μας.

 

 

 

 

Η χαρά μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από την προθυμία σας να διπλασιάσετε την ετήσια προσφορά σας από 5.000 Λ. Αιγ. σε 10.000 λ. Αιγ.

 

 

 

 

Με τον τρόπο αυτό, δεν διπλασιάζετε απλά, αλλά πραγματικά πολλαπλασιάζετε την αγάπη σας σε όσους έχουν την ανάγκη μας, μία αγάπη που γίνεται όλο και πιο αντιληπτή αλλά και πιο αναγκαία, τις δύσκολες αυτές εποχές όπου η ζωή έχει γίνει δυσκολότερη με οικονομικά προβλήματα για πολλούς συνανθρώπους μας.

 

 

 

 

Δεχτείτε λοιπόν τις θερμές ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας.

 

 

 

 

Και να γνωρίζετε ότι η ανταμοιβή σας είναι το χαμόγελο αυτών των ανθρώπων που περιμένουν την αγάπη από εμάς, από εσάς, από όλη την παροικία.

 

 

 

 

Οι ευχές όλων των Κυριών της Μαρίας Αιγυπτίας, και της Προέδρου τους, Στέλλας Κυριάζη, είναι κοντά σας, με την πεποίθηση ότι η φετινή Ανάσταση θα σημάνει μία ακόμη μεγαλύτερη Ανάσταση στις ψυχές όλων μας και ιδιαίτερα αυτών που περιμένουν την αγάπη μας.

 

 

 

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

 

 

 

 

Η Γραμματέας                                               Η Πρόεδρος

Άννα Λοΐζου                                                  Στέλλα Κυριάζη

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης