Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που ξεκίνησε το πολύ πετυχημένο δρομολόγιο πτήσεων που συνδέουν Αθήνα και Νέα Υόρκη με την Emirates


 

              

 

 

Το δρομολόγιο της Emirates από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη συμπλήρωσε στις 12 Μαρτίου 2018, ένα χρόνο πτήσεων, καταγράφοντας αυξημένη ζήτηση και αναπτυξιακή δυναμική στη μοναδική, καθημερινή σύνδεση από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ, καθόλη τη διάρκεια του έτους.

 

 

 

Η σημαντική αυτή επέτειος γιορτάστηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με την παραδοσιακή υποδοχή του αεροσκάφους με την «υδάτινη αψίδα» και την κοπή πίτας, υπό την παρουσία της Α.Ε. Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, κ. Mohamed Meer Abdalla Yousif Alraeesi, της Emirates Area Manager για την Ελλάδα και την Αλβανία, κ. Reema Al Marzooqi, και της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Ιωάννας Παπαδοπούλου.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου των πτήσεων, η εταιρεία μετέφερε συνολικά στο δρομολόγιο 160.000 επιβάτες, συμβάλλοντας στη συνολική αύξηση κατά 60% της αγοράς της Νέας Υόρκης από την Αθήνα. Η χωρητικότητα φορτίου εμπορευμάτων της πτήσης, εξυπηρέτησε 2.800 τόνους εξαγωγικού cargo από την Αθήνα προς το Newark, μεταφέροντας αγαθά που συμπεριελάμβαναν φρέσκα ψάρια, καλλυντικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, προφίλ αλουμινίου, μάρμαρα, έργα τέχνης, και ηλεκτρονικές συσκευές.

 

 

 

Ο κ. Hubert Frach, Divisional Senior Vice President και Commercial Operations West της Emirates, δήλωσε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η συμπλήρωση του πρώτου πετυχημένου χρόνου της πτήσης μας Ντουμπάι – Αθήνα – Νέα Υόρκη, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα για τη συνεχή στήριξη που μας προσφέρουν.

 

 

 

Η πτήση μας προς τη Νέα Υόρκη καθόλη τη διάρκεια του έτους, γνώρισε ενθουσιώδη υποδοχή από τους πελάτες μας, και ειδικότερα από την ελληνική κοινότητα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Επίσης, συνεχίζουμε να καταγράφουμε υγιή ζήτηση στην πτήση μας από Ντουμπάι προς την Αθήνα, καθώς η Ελλάδα παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός για τους επιβάτες μας που προέρχονται από τους προορισμούς μας στη Μ. Ανατολη, την Ασία και την Αφρική.

 

 

 

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αποφασιστικά, ώστε να εξακολουθήσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Ελλάδα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια των πτήσεων και ακόμα περισσότερες πτητικές επιλογές, καθώς θα διευρύνουμε το παγκόσμιο δίκτυό μας.»

 

 

 

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερομένα Αθηνών, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγ, Ιωάννα Παπαδοπούλου δήλωσε: «Χρόνια πολλά» στην απευθείας καθημερινή πτήση της Emirates από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη! Η συγκεκριμένη σύνδεση είναι εξαιρετικά σημαντική και για το αεροδρόμιο και για την πόλη μας, ενισχύοντας τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας. Είναι επίσης πολύ σημαντική για τους επιβάτες μας, που έχουν την επιλογή να ταξιδέψουν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, καθημερινά προς τις ΗΠΑ. Στέλνουμε στην Emirates, ένα πολύτιμο αεροπορικό συνεργάτη για εμάς, τις πιο θερμές ευχές μας, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στα αναπτυξιακά πλάνα της εταιρείας από την αγορά της Αθήνας!».

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης