Σαράντα μέρες χωρίς τον Βασίλη Σαραντινό – Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου


Τον  αξέχαστο Βασίλη Σαραντινό, τον Επίτιμο Πρόεδρο που προσέφερε δεκαετίες ολόκληρες στον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, τίμησε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, με επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποίησε στον Κοινοτικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου.

 

 

sarantinos foto

 

 

Την επιμνημόσυνη δέηση για τον αείμνηστο Επίτιμο Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, ετέλεσε ο Μέγας Εκκλησιάρχης του Αλεξανδρινού Θρόνου π. Θεόδωρος ο οποίος ευχήθηκε να είναι αιωνία η μνήμη του Βασίλη Σαραντινού.

 

 

 

 

Παρόντες, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής (που βρέθηκε πάντοτε στο πλευρό του αείμνηστου μεγάλου Αιγυπτιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 40 περίπου μέρες, στην Κύπρο όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του), ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου κ. Ανδρέας Μαυρομ άτης (ο οποίος μας δήλωσε ότι ήρθε να τιμήσει τον αξέχαστο Σαραντινό περισσότερο ως πρώην Κοινοτικός Επίτροπος Καΐρου, με τον οποίον είχε συνεργαστεί επί μακρόν στη Διαχειριστική Επιτροπή της ΕΚΚ), ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΚ κ. Κήμης Φλεβοτομάς, η Γενική Γραμματέας της ΕΚΚ κα Σκουφαρίδου, ο Ταμίας της ΕΚΚ κ. Αντώνης Ιορδανίδης και ο Κοινοτικός Επίτροπος και Προϊστάμενος της Εφορείας Ναών της ΕΚΚ κ. Αντώνης Διαμαντίδης.

 

 

 

 

Παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καΐρου κ. Θεοδώρα Φιλοθέου, ο Πρόεδρος του Ορθόδοξου Πνευματικού Πατριαρχικού Κέντρου κ. Γιώργος Ζουμπουλίδης, η Αντιπρόεδρος και η Ταμίας της «Μαρίας Αιγυπτίας» κ.κ. Ευαγγελία Θηραίου και Άννα Αυγερινού, η Δ/ντρια των Κεντρικών Γραφείων της ΕΚΚ κα Ιωάννα Καρδάση (εκπροσωπώντας τους υπαλλήλους της Κοινότητας) και άλλοι.

 

 

 

 

 

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης