Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας: «Κε Πρωθυπουργέ, κε Αλέξη Τσίπρα, ευελπιστούμε ότι θα σκύψετε με στοργή στα προβλήματα της Παροικίας μας»


Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα απέστειλε η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας.

 

Στην επιστολή, που υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ιωάννης Σιόκας και η Γενική Γραμματέας κα Άρτεμις Γεροντάκη, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας συγχαίρει τον Πρωθυπουργό για τη νίκη του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, τονίζει τις προσδοκίες του Ελληνισμού για πρόοδο και ευημερία κια του ζητά να ενσκύψει στα προβλήματα του Αποδήμου και δη του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της ΕΚΑ προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

 

 

 

Εξοχότατε κε Πρωθυπουργέ,

 

Η Κοινοτική Επιτροπή της Πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Αιγύπτου, εκφράζοντας την Ελληνική Παροικία μας, σάς συγχαίρει για τη νίκη σας στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και για την ανάληψη του αξιώματος του Πρωθυπουργού της Πατρίδας μας. Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε από εσάς να μάς οδηγήσετε σε πρόοδο και ευημερία, έτσι ώστε η χώρα μας να έχει τη θέση που τής αξίζει στην Ιστορία και την προσφορά της στον κόσμο.

 

Σάς ευχόμαστε, Εξοχότατε, καλή δύναμη, απαραίτητη στο δύσκολο έργο σας επ” ωφελεία του Ελληνισμού και σάς διαβεβαιώνουμε για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που θα βρείτε από μέρους μας. Επίσης, ευχόμαστε κάθε προσωπική ευτυχία σε εσάς και την οικογένειά σας.

 

Γνωρίζουμε, Εξοχότατε, το ενδιαφέρον σας για τον Απόδημο Ελληνισμό, ιδιαίτερα για τον Ελληνισμό της Αλεξάνδρειας, και ευελπιστούμε ότι θα σκύψετε με στοργή πάνω σε όλα τα προβλήματα της Παροικίας μας, έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το υπεραιωνόβιο έργο της, ως βάση και Πρεσβευτής της Ελλάδας στη φίλη χώρα της Αιγύπτου.

 

Τελειώνοντας, επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τα θερμά συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές μας.

 

Διατελούντες μετά τιμής

 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΤ. ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ                                    Γ. ΣΙΟΚΑΣ        

 

 

 

 

 

eka epistoli tsipra

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης