Η Αμπέτειος Σχολή Καΐρου ευχαριστεί θερμά την Κύπρο για τη στήριξή της στην πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ΄Λυκείου (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

Τη μεγάλη ικανοποίηση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου της Αμπετείου Σχολής, που μέσα από την πενθήμερη εκδρομή τους στην Κύπρο, θα γνωρίσουν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας και του πολιτισμού μας, στη Μεγαλόνησο, εξέφρασε εκ μέρους της Αμπετείου Σχολής, ο Αναπληρωτής Δ/ντής της, καθηγητής φυσικής κ. Χρήστος Παπαθανασίου.

 

 

 

 

 

 

Στο λόγο του, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο, ο κ. Παπαθανασίου εκφράζει ευχαριστίες στον Επίτροπο της Κυπριακής Προεδρίας για θέματα Αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου, τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος και τον Πρέσβη της Κύπρου στο Κάιρο κ. Χάρη Μορίτση.

 

 

 

Επίσης, μας αποκαλύπτει κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα περιλαμβάνει η εκδρομή των Αιγυπτιωτών μαθητών στην Κύπρο, γεγονός που σίγουρα – όπως για όλους τους μαθητές – θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής τους, συναντώντας υψηλές προσωπικότητες, γνωρίζοντας από κοντά την Κύπρο και ζώντας τις τελευταίες τους ημέρες, πριν την ακαδημαϊκή ζωή τους που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες και την εισαγωγή τους που ευχόμαστε για όλους στα ελληνικά και αιγυπτιακά πανεπιστήμια.   

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης