Η αθηναϊκή γη δέχτηκε στα σπλάγχνα της τον Κήμη Φλεβοτομά, τον Αιγυπτιώτη που προσέφερε όσο λίγοι στην καϊρινή παροικία (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

Οι καϊρινοί συνοδοιπόροι στην Κυπριακή Αδελφότητα Καΐρου, ο Αλέκος Καζαμίας (που μάλιστα ήρθε από το Κάιρο, εκπροσωπώντας ως Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Αδελφότητας) και ο Στέφανος Αργυρίου (και ως Β΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής) ήταν οι πρώτοι που έριξαν ένα λευκό λουλούδι στην τελευταία κατοικία του αξέχαστου Κήμη Φλεβοτομά, αποχαιρετώντας με τα δακρυσμένα μάτια της ψυχής τους τον άνθρωπο που αγάπησε όλη η καϊρινή παροικία…

 

 

 

Τον Αντιπρόεδρο της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου.

Τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Στέγης Ηλιουπόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον άνθρωπο, που δέχτηκε η γη της Αθήνας, στο νεκροταφείο του Χαλανδρίου, για πάντα, εκείνο το συννεφιασμένο απόγευμα της 21ης Φεβρουαρίου…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, και επίσης συνοδοιπόρο του Νικόλα Πολίτη, να του λέει το τελευταίο αντίο…

 

 

 

Με τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, Νικόλαο Κάτσικα, να τού απευθύνει το «Αιωνία η μνήμη» εκ μέρους του ιστορικού ελληνικού σωματείου της καϊρινής πρωτεύουσας.

 

 

 

Με τους εκπροσώπους των Αιγυπτιώτικων Σωματείων, με τον Μιχάλη Κωβαίο να εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων, τον κ. Πιερή τον Σύλλογο Αμπετείου Σχολής.

 

 

 

Με τη μεγάλη Ευεργέτιδα του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού κα Αικατερίνη Μπελεφάντη – Σοφιανού να έχει αποστείλει έναν υπέροχο άνθινο σταυρό, για να θυμίζει πάντοτε όσα ζήσανε όταν κατοικούσαν δίπλα δίπλα οι συγγενικές τους οικογένειες, στα πατρικά τους σπίτια, στην Αζμπακέια, στο κέντρο του Καΐρου.  

 

 

 

Και με την αγαπημένη σύντροφο του αξέχαστου Κήμη, την Επίτιμη Πρόεδρο της «Μαρίας Αιγυπτίας», την κα Δέσποινα Φλεβοτομά, καθώς και τον γιο του κ. Μιχάλη Φλεβοτομά και όλη την οικογένεια να ευχαριστεί όλους για την αγάπη που έδειξαν στη μνήμη του αγαπημένου και πολύκλαυστου Κήμη Φλεβοτομά, του «Νέστωρα» του καϊρινού Ελληνισμού.

 

 

 

Αιωνία του η μνήμη.

 

 

 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…   

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης