Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου συγχαίρει τον υπέροχο λαό της Αιγύπτου, για την εκλογή του νέου ηγέτη της χώρας, Άμπντελ Φατάχ Ελ Σίσι


Ιδιαίτερα θερμά είναι τα συγχαρητήρια που μεταφέρει η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου (ΕΚΚ) προς τον αδελφό και φίλο Αιγυπτιακό λαό, που εξέλεξε τον νέο Πρόεδρο της Χώρας του Νείλου, τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Ελ Σίσι.

 

Όπως τονίζεται στην επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΕΚΚ κ. Χρήστος Καβαλής και η Γενική Γραμματέας της ΕΚΚ κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, «η εκλογή αυτή έγινε με τη βούληση του λαού που εκφράστηκε ελεύθερα και σε συνδυασμό με την ακεραιότητα και την πλήρη αμεροληψία της αιγυπτιακής δικαιοσύνης».

 

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου (που αποτελεί, βάσει των αιγυπτιακών νόμων, τη νομική οντότητα της Ελληνικής Παροικίας στο Κάιρο), εύχεται όπως ο Παντοδύναμος Θεός στηρίξει στο έργο του το νέο ηγέτη της Αιγύπτου «για την πραγματοποίηση της αναγέννησης της Αιγύπτου, της σταθερότητάς της και της αξιοπρέπειας του λαού της, υπό τη σκέπη του Κράτους δικαιοσύνης, του Νόμου και της Δημοκρατίας, έτσι ώστε η Αίγυπτος να ανακτήσει και πάλι τη θέση της και την ιστορική της ηγεσία».

 

Ακολουθεί το ακριβές αντίγραφο της επιστολής:

 

 

 

epistoli EKK gia Sisi 02

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης