Η κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου, στην Αθήνα


 

 

 

 

Με την κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας, ξεκίνησαν για φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου για το νέο έτος 2016, στις 30 Ιανουαρίου, στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

 
Όπως κάθε χρόνο, ο πρωτοπρεσβύτερος ιερέας κ. Χρήστος Λογαράς ευλόγησε την πίττα και ευχήθηκε στον Σύλλογο και τα μέλη του καλή χρονιά.

 

 

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε τούς Καϊρινούς και Φίλους του Συλλόγου που κατέφθασαν στο εντευκτήριο για να υποστηρίξουν και να ευχηθούν στον ΣΕΚ.

 
Μετά την κοπή ακολούθησε Χορός όπου οι Καϊρινοί διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες με την εξαίρετη ορχήστρα του επίσης Καϊρινού Γιώργου Μαυρίδη, με τον Ανδρέα Νικολάου στην κιθάρα.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης μετά της συζύγου του, ο Πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κηφισιάς κ. Γιώργος Οικονομίδης μετά της συζύγου του, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Παναγιώτης Σαραγάς, ο έφορος εντευκτηρίου του ΣΑΕ κ. Χρήστος Χριστοφίδης, η κα Μιρσίνη Σουλτανάκη μέλος του Δ.Σ. του ΣΑΕ και πολλοί άλλοι, Καϊρινοί και μη.

 

Ο Καϊρινός

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης