Σε συγκινητικό κλίμα, ο γάμος του Μάρκου Σαρουμπίμ και της Σεσίλ Κυριάζη, κόρης των Κυριάκου και Στέλλας Κυριάζη, στο Κάιρο (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

Με τις ευχές του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, που μετέφερε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος και παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής και Μητροπολίτη Πηλουσίου κ. Νήφωνος, ο Μάρκος Σαρουμπίμ και η Σεσίλ Κυριάζη, κόρη των Ευεργετών της παροικίας, Κυριάκου και Στέλλας Κυριάζη, ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, με τον κόσμο να τούς εύχεται για τη νέα τους ζωή και την ανθοστολισμένη εκκλησία να γεμίζει από τις περίφημες αραβικές ζαγρούτες.

 

 

 

 

«Να έχετε μία ευτυχισμένη ζωή, γαλήνια, ήρεμη και χριστιανική» ευχήθηκε στους νεόνυμφους ο Μητροπολίτης κ. Νικόδημος, προσθέτοντας: «Ο Θεός εύχομαι να είναι κοντά σας και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές. Να ζήσετε. Να είσαστε πάντοτε γεροί!»

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των πολλών προσκεκλημένων, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρος Καζαμίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Ανδρέας Ρούσσος, ο Κοινοτικός Επίτροπος Καΐρου κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου Σχολής κα Νίτσα Καζαμία και άλλοι επίσημοι.

 

 

 

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τη στέψη των νεονύμφων:

 

 

 

 

 

 

 

Τις πιο θερμές ευχές και από το ΠΥΡΑΜΙΣ

τόσο προς τους νεόνυμφους

όσο και τους αγαπητούς Κυριάκο και Στέλλα Κυριάζη.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης