Ο τέως Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης στο πλευρό του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών στην Αθήνα


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον τέως Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, τα μέλη του ΔΣ του δραστήριου Ελληνικού ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών στην Αθήνα. Τον κ. Χατζηδάκη, υποδέχτηκαν οι κ.κ. Κώστας Σφέτσιος, Ρότζερ Γκάττ, Βιργινία Κραβαριώτη, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Κώστας Μιχαηλίδης και Νίκος Σταματόπουλος (φωτο).

 

Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε ότι βρίσκεται ολόψυχα στο πλευρό του ΕΝΟΑ και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί στην επίλυση των προβλημάτων του ιστορικού αιγυπτιώτικου σωματείου.

 

Επίσης, κατά τον Αύγουστο, τον ΕΝΟΑ επισκέφθηκε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, οι οποίοι ενημερώθηκε για τα θέματα του ΕΝΟΑ.

Στον Δήμαρχο ετέθησαν σχετικά διάφορα ζητήματα όπως η επίλυση των διαδρομών στο κολυμβητήριο Αλίμου, και εκείνος με τη σειρά του, υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα μόλις αναλάβει.

 

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ν.Ο.Α. ο Πρόεδρος κ. Ρότζερ Γκάττ, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, ο Γ. Γραμματέας κ. Γιάννης Κυρίτσης, ο Ταμίας κ. Νίκος Σταματόπουλος, οι Έφοροι κ.κ. Κώστας Σφέτσιος, Νικήτας Τάταρης, Άλεξ Νικήτοβιτς και η Ολυμπιονίκης κ. Βιργινία Κραβαριώτη.

 

Επίσης σε αυτές τις συναντήσεις παρευρέθη και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Μιχαηλίδης, ο οποίος ενημέρωσε τον τ. Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη για την δράση και το έργο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

One response to “Ο τέως Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης στο πλευρό του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών στην Αθήνα”

  1. Εύχομαι ΟΛΌΨΥΧΑ να έχουμε σύντομα μία Ελληνική λύση προς όφελος , όλων των προσπαθειών των τόσο Χρόνων(Αθλητικών επιτυχιών και την συνέχεια του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρείας).
    Εδώ πρέπει να μας καλεί η ΟΜΌΝΟΙΑ της επανασύνδεσης όλων των Αιγυπτιωτών Ελλήνων και φίλων Ελλήνων , για την συνέχεια της συνοχής και μη διάσπασης της ΠΟΛΥΤΊΜΟΥ ΑΛΥΣΊΔΑΣ , που πρέπει να κρατά ενωμένους , όπως οι Αγαπητοί Πόντιοι.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης