Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στην ορκωμοσία του νέου Αιγυπτίου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι


Μήνυμα στήριξης από όλον τον κυπριακό λαό προς τον φίλο και αδελφό λαό της Αιγύπτου, μετέφερε προς τον νέο Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, ο Κύπριος ομόλογός του κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος ήρθε στο Κάιρο για να τιμήσει το μεγάλο γεγονός και να συγχαρεί από κοντά το νέο ηγέτη της Χώρας του Νείλου.

 

Η Κύπρος θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό σημαντικό σύμμαχο την Αίγυπτο και θεωρεί ότι ξεκινά μία νέα μεγάλη σελίδα εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών.

 

Το μήνυμα της ακόμη μεγαλύτερης συνεργασίας και της σύσφιγξης των σχέσεων των δύο χωρών, που αποπνέει από τη θερμή συνάντηση των δύο ηγετών, μετέφερε και ο Πρόξενος της Κυπριακής Πρεσβείας στο Κάιρο κ. Άγγελος Λένος, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου, που πραγματοποιήθηκε χθες στον Σύλλογο των Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, στο κέντρο της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

 

Ιδιαίτερα σημαντική αναφορά έκανε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου κ. Ανδρέας Μαυρομάτης, προσθέτοντας ότι η 8η Ιουνίου 2014, η ημέρα της ορκωμοσίας του Αιγυπτίου Προέδρου είναι ημέρα ιστορική για την Αίγυπτο.

 

 

anastasiadis sisi 03

 

 

 

 

anastasiadis sisi 02

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης