Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουΐκ, για την απώλεια της ευεργέτιδας Αιγυπτιώτισσας Στέλλας Κυριάζη


 

 

 

 

 

 

Δήλωση για την αξέχαστη ευεργέτιδα του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού αξέχαστη Στέλλα Κυριάζη, έκανε από την Αθήνα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιος για τους Αποδήμους, Τέρενς Κουΐκ.

 

 

 

 

Στα λόγια σεβασμού στη Μεγάλη Μάνα του Ελληνισμού της Χώρας του Νείλου και στην αείμνηστη Αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο κ. Κουΐκ αναφέρει:  

 

 

 

 

«Από χθες, η Ομογένεια της Αιγύπτου έγινε φτωχότερη. Έχασε έναν άνθρωπο που μεγάλωσε στα σπλάχνα της χρόνια, χάρη στη βοήθεια και την αγάπη των συμπαροίκων της και που κατάφερε αργότερα να γίνει εκείνη που βοήθαγε όλους. Η μάνα της Καϊρινής παροικίας.

 

 

 

 

Η απώλεια της Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καίρου και της Προέδρου του Σωματείου «Μαρία η Αιγυπτία», σύζυγος, αδελφή, μητέρα και γιαγιά και αρωγός όλων όσων είχαν ανάγκη, αφήνει ένα μεγάλο κενό στο Κάιρο, στην Αίγυπτο και στην Ελληνική Ομογένεια.

 

 

 

 

Η Μεγάλη Αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Στέλλα Κυριάζη, μένει ζωντανή στη μνήμη όσων την αγάπησαν και κυρίως στον Κυριάκο, στα παιδιά της, στα αδέλφια της και στα εγγόνια της».

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης