Νέα εποχή για το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, που ανοίγει και πάλι τις πύλες του την Πέμπτη 4 Αυγούστου


 

 

 

Σε μία νέα εποχή μπαίνει πλέον από την Πέμπτη 4 Αυγούστου το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, ανοίγοντας μία ολοκαίνουργια σελίδα στην ιστορία του και με την υπογραφή ενός από τους πλέον αγαπητούς παροίκους αλλά και εξαιρετικού γνώστη του χώρου της εστίασης, του κ. Αλέκου Καζαμία.

 

 

 

Πρόκειται για μία απόφαση που πήρε τις αμέσως προηγούμενες το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού αιγυπτιώτικου σωματείου, υπό τον Πρόεδρο Νικόλα Βαδή, δίνοντας στον κ. Αλέκο Καζαμία το «πράσινο φως» για να μπορέσει να ξαναδώσει στο χώρο την παλιά του αίγλη.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν ήδη και οι υπογραφές από τις δύο πλευρές, ενώ ξεκίνησαν και όλες οι απαιτούμενες προετοιμασίες, έτσι ώστε μετά από την καλοκαιρινή μικρή διακοπή, τα πάντα να είναι στην εντέλεια στο ελληνικό σωματείο της Τααλάτ Χαρμπ, που θα περιμένει τους πολλούς φίλους του να επισκεφτούν και πάλι το χώρο αυτό που τιμά την ελληνική παροικία στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι όπως δήλωσε στο «ΠΥΡΑΜΙΣ» ο κ. Αλέκος Καζαμίας, πολλές είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει πλέον για τη νέα εικόνα του χώρου αλλά αναμένονται για πρώτη φορά στα χρονικά του παροικιακού σωματείου να πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, που να αναδείξουν έτι περαιτέρω τον χώρο αυτό, που αποτελεί το «Ελληνικό Σπίτι στο Κάιρο», όπως δίκαια το έχει αποκαλέσει παλαιότερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής.

 

 

 

Έτσι, ο νέος Διαχειριστής του χώρου, με τις διετείς σπουδές που έχει κάνει από το 1997 έως το 1998 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και τις διευθυντικές θέσεις που κατέλαβε επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρείες εστίασης (όπως ο κολοσσός του Λούις Κέτετεριν, η Ledra και η Sbarro, στην Αθήνα, τη Λευκωσία, το Κάιρο, την Χουργκάντα και το Σαρμ Ελ Σέιχ), αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση ότι το νέο αυτό ξεκίνημα του ιστορικού μας σωματείου θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

 

 

 

Μάλιστα, μετά το «soft opening» στις αρχές Αυγούστου, αναμένεται να γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου αρχές Οκτωβρίου, με μία τελείως διαφορετική εικόνα από ό,τι  μάς είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.

 

 

 

Καλό νέο ξεκίνημα λοιπόν στις αρχές Αυγούστου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιεύσουμε με ρεπορτάζ από το «ΠΥΡΑΜΙΣ» τις προσεχείς ημέρες.   

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης