Το νέο Αναπληρωτή Συντονιστή Εκπαίδευσης Τ. Αναστασίου συγχαίρει ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός και ο Διαχ. Δ/ντής της Αμπετείου Ν. Βαδής


 

 

 

 

Το νέο Αναπληρωτή Συντονιστή Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής κ. Αναστάσιο Αναστασίου συγχαίρει με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανός.

 

 

Ο Προκαθήμενος της Σιανΐτιδος Εκκλησίας ο οποίος είναι καιο Δ/ντής της Μεγάλης του Γένους Αιγυπτιώτικης Σχολής της καϊρινής πρωτεύουσας, εύχεται μέσα από επιστολή του προς τον κ. Αναστασίου  να έχει εκείνος και οι συνεργάτες του «καθημερινά, το απαιτούμενο κουράγιο και τη δύναμη για το έργο τους».

 

 

Και ο κ. Δαμιανός συνεχίζει: «Εμείς, από την πλευρά μας, μπορούμε να σάς προσφέρουμε τη βοήθειά μας. όποτε ζητηθεί. Και ελπίζουμε σε μία συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία για  το συμφέρον των Σχολείων μας».

 

 

«Καλή δύναμη με υπομονή και επιμονή σε αυτό που αναλάβατε. Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα φανείτε δημιουργικός,  υπομονετικός και επίμονος στο δύσκολο έργο της  περαιτέρω βελτίωσης των εκπαιδευτικών θεμάτων της αρμοδιότητάς σας», καταλήγει ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός, μεταφέροντας «μαζί με τις προσωπικές του ευχές ως Αρχιερέως και τις ευχές όλων των εκπαιδευτικών της Αμπετείου Σχολής Καΐρου» και χαιρετίζοντας και πάλι τη νέα εκπαιδευτική αποστολή του Αναπληρωτή Συντονιστή Εκπαίδευσης.

 

 

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ

ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ Δ/ΝΤΗ

ΤΗΣ ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΔΗ   

 

 

 

 

Επίσημη συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς το νέο Συντονιστή κ. Αναστασίου και ο Διαχειριστικός Δ/ντής της Αμπετείου Σχολής κ. Νικόλας Βαδής, ευχόμενος «ολόψυχα θερμά Συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία  στο δύσκολο έργο του».

 

 

«Ως Διαχειριστικός  Διευθυντής της ιστορικής Αμπετείου Σχολής Καΐρου, είμαι βέβαιος εκ των προτέρων για την άριστη μελλοντική συνεργασία μας με κοινό στόχο το καλό των σχολείων μας και την απρόσκοπτη λειτουργία τους», τονίζει ο κ. Βαδής.

 

 

Και ο Διαχειριστικός Δ/ντής της Αμπετείου Σχολής, απευθυνόμενος προς τον κ. Αναστασίου καταλήγει: «Εγώ, από την πλευρά μου, σάς διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ αρωγός κα συμπαραστάτης στις προσπάθειές σας».  

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης