Ταξιδιωτική οδηγία των Εμιράτων προς τους υπηκόους τους για την Ελλάδα: «Προσέξετε στη Σαντορίνη τους πορτοφολάδες»


 

 

 

 

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τους κατοίκους της χώρας της που διαμένουν και που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα την υψηλή τουριστική περίοδο.

 

 

Η πρεσβεία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ανέφερε: «Οι πολίτες που ταξιδεύουν στη Σαντορίνη πρέπει να είναι προσεκτικοί και να προσέχουν τα υπάρχοντά τους, λόγω της μεγάλης κίνησης στο νησί, ειδικά όταν παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα».

 

 

Οι κάτοικοι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προειδοποιούνται να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις και να παραμένουν σε επαγρύπνηση των πορτοφολάδων.

 

 

 

 

 

 

Το γραφικό νησί της Σαντορίνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Gulf Today» είναι γνωστή για τα βοτσαλωτά σοκάκια και το γραφικό ηλιοβασίλεμα. Κάθε χρόνο, πλήθος τουριστών συγκεντρώνονται στο νησί για να πάρουν μια γεύση από την φύση στα καλύτερά της.

 

 

Το υπουργείο Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία συμβουλευτικών ταξιδιωτικών οδηγιών για τους υπηκόους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, για να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους και να βοηθήσουν στη διευκόλυνση του ταξιδιού τους όσο παραμένουν στο εξωτερικό.

 

 

Ο Ράσιντ Αλί Αλ Νταχέρι, Διευθυντής της Εθνικής Διοίκησης στο υπουργείο, τόνισε τη σημασία της εκστρατείας και επεσήμανε ότι μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου.

 

 

Κάλεσε τους υπηκόους των ΗΑΕ που προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, να εγγραφούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των παιδιών, στην υπηρεσία «Tawajodi», μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, που θα τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με το υπουργείο και τις αποστολές του στο εξωτερικό, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης