Το νησί Ντία, που βρίσκεται απέναντι από το Ηράκλειο της Κρήτης, θέλει να αγοράσει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ


Λίγες ημέρες μετά την αναχώρησή του από την Κρήτη, ήρθε η είδηση πως ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ, θέλει να αγοράσει την Ντία.

Από τις πρώτες ημέρες της επίσκεψης του ο πρίγκιπας έδειξε να ενδιαφέρεται αρκετά για το κοντινό στο Ηράκλειο νησί και ζήτησε να μάθει περισσότερα για το πώς θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία αξιοποίησης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο πρίγκιπας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την Ντία και στην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας πως έχει πολύ μεγάλα σχέδια για την αξιοποίηση της.

Αξιωματούχοι του Κατάρ μάλιστα, έχουν ήδη εισηγηθεί θετικά για την αξιοποίηση της επένδυσης και υποστηρίζουν πως εφόσον μπορέσει να βρεθεί μια φόρμουλα για την Ντία, αυτό θα λειτουργήσει προσθετικά συνολικά για την οικονομία της Κρήτης.

Οι αξιωματούχοι του Κατάρ παράλληλα υποστηρίζουν πως όπου επενδύει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, αλλάζει συνολικά ο τουριστικός χάρτης της περιοχής, οπότε η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το αρμόδιο Υπουργείο Τουρισμού, θα έπρεπε να ελέγξουν αν υπάρχει δυνατότητα να προχωρήσει μια τέτοια επένδυση.

Πηγή: prismanews.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης