Το εκπληκτικό Tweet του ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκ, για την ταχύτατη αντίδραση της Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη, για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών στην Αίγυπτο


 

 

 

 

«Μπορεί εγώ να είμαι Quick (ΣΣ. γρήγορος, ταχύς), αλλά η Μερόπη Τζούφη είναι… sprinter» !…

 

 

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό Tweet που ανήρτησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουΐκ, θέλοντας να εκφράσει τη μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση που ένα τεράστιο πρόβλημα που αφορά την ομογένεια της Αιγύπτου, βρίσκει κατά ένα μεγάλο μέρος τη λύση του. Και μάλιστα, εξαιρετικά άμεσα και σύντομα!

 

 

Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από την αποστολή της επιστολής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου προς την Υφυπουργό Παιδείας κα Μερόπη Τζούφη και ακόμη λιγότερες ημέρες από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Γιάννης Σιόκας με το ιδιαίτερο γραφείο της.

 

 

Και να, σε λίγα 24ωρα το αποτέλεσμα!…

 

 

Βέβαια, ήταν απολύτως καθοριστική και η παρέμβαση του ΥΦΥΠΕΞ Τέρενς Κουΐκ, που έχει θέσει σε ύψιστη προτεραιότητα την εκπαίδευση της ελληνικής γλώσσας στους ομογενείς, και συνέβαλε και κείνος στην άμεση επίλυση του θέματος, τουλάχιστον για τους μισούς περίπου αναγκαίους εκπαιδευτικούς για τα ελληνικά σχολεία της Αιγύπτου.

 

 

Έτσι, από το ΠΥΡΑΜΙΣ, θα μάς επιτρέψετε να σχολιάσουμε και εμείς:

 

 

«Ταχύτατη δρομέας λοιπόν η κα Μ. Τζούφη, αλλά ακόμη ταχύτερος ο κ. Τ. Κουΐκ για την άμεση προώθηση των θεμάτων που αφορούν τον Αιγυπτιώτη και γενικότερα Απόδημο Ελληνισμό…»  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης