Αρχίζει σήμερα το αφιέρωμα στις εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, με τις συνεντεύξεις των υποψηφίων Κοινοτικών Επιτρόπων


Έξι (6) μόνο από τους δέκα (10) υποψηφίους Κοινοτικούς Επιτρόπους για τις εκλογές της 6ης Απριλίου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, δέχτηκαν να παραχωρήσουν συνέντευξη.

 

Οι συνεντεύξεις αυτές ήδη εκδόθηκαν στο «ΝΕΟ ΦΩΣ» Καΐρου και από σήμερα θα παρουσιάζονται, καθημερινά από μία, στο PYRAMIS NEWS.

 

Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Επίτροποι που απάντησαν στις ερωτήσεις μας (και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό) είναι οι κ.κ. Μανούσος Δαμουλάκης (νυν Κοινοτικός Επίτροπος), Νικόλας Πολίτης (νυν Κοινοτικός Επίτροπος) και οι νέοι υποψήφιοι κ.κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, Απόστολος Γυφτογεωργίου, Πατρίκιος Δήμος και Μανόλης Σιγάλας.

 

Σεβόμαστε ιδιαίτερα την επιθυμία να μην παραχωρήσουν συνέντευξη από τους υπολοίπους τέσσερις υποψηφίους Κοινοτικούς Επιτρόπους: τον κ. Νικόλα Βαδή (νυν Αντιπρόεδρο της ΕΚΚ και εκ νέου υποψήφιο), τον κ. Γιώργο Καλλίδη (νυν Κοινοτικό Επίτροπο και εκ νέου υποψήφιο), τον κ. Στέφανο Αργυρίου (παλαιότερο πρώην Κοινοτικό Επίτροπο και νυν υποψήφιο) και τον κ. Δημήτρη Μπούρα (υποψήφιο).

 

Η σειρά των συνεντεύξεων ξεκινά με τον κ. Μανούσο Δαμουλάκη.

 

Αύριο, θα αναδημοσιεύσουμε από το «ΝΕΟ ΦΩΣ», την  συνέντευξη του κ. Νικόλα Πολίτη.

 

Καλή ανάγνωση!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης