Διπλασίασε σε ένα χρόνο τα έσοδά του, το Μεταφραστικό Τμήμα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου


Από τα πιο προσοδοφόρα τμήματα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου αποδεικνύεται για φέτος το Μεταφραστικό Τμήμα της ΕΚΚ. Ήδη, και ενώ ακόμη απομένουν σχεδόν τρεις μήνες για την ολοκλήρωση του οικονομικού έτους 2013, ο όγκος εργασίας του αυξήθηκε κατά 100% σε σχέση με πέρυσι, με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό και των εσόδων του. Αυτό μάς δήλωσε η Προϊσταμένη της Εφορείας Μεταφραστικού Κοινοτική Επίτροπος κα Σούλα Σκουφαρίδου, μετά από τα τελευταία στοιχεία που επεξεργάστηκε με τον Δ/ντή του τμήματος κ. Δημήτρη Καλατζή.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο 2013, το Μεταφραστικό Τμήμα της ΕΚΚ επανδρώθηκε με νέους υπαλλήλους για την εξυπηρέτηση των αναγκών του, οι οποίοι μαζί με τους παλαιότερους υπαλλήλους τελούν υπό την επίβλεψη του επικεφαλής των Μεταφραστών, κ. Τουρκομανώλη. Πρόκειται για νέους Αιγυπτιώτες που συμβάλλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος αλλά το γεγονός αυτό συνδιάζεται και με την συμβολική στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας προς τους νέους ιδιαίτερα της παροικίας.

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Μεταφραστικό αναπτύσσεται και χωροταξικά με δύο νέες αίθουσες του παραρτήματος των Γραφείων της ΕΚΚ στην οδό 17, Σολιμάν Ελ Χάλαμπι, στο κέντρο της πόλης, οι οποίες προήλθαν την μεταφορά του Τμήματος των Αρχείων της ΕΚΚ στον τέταρτο όροφο του ίδιου κτιρίου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε ότι το Μεταφραστικό Τμήμα λειτουργεί σε απόλυτη συνεργασία με τις προξενικές μας αρχές στο Κάιρο, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Ιωάννη Χατζαντωνάκη και την Υποπρόξενο κα Βασιλική Παπανικολάου, ενώνοντας τις δυνάμεις του με το Γενικό Προξενείο για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των παροίκων μας.

Το Μεταφραστικό Τμήμα της ΕΚΚ λειτουργεί για δέκατη συνεχή χρονιά και εξυπηρετεί τους Έλληνες παροίκους και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Αίγυπτο που έχουν ανάγκη μετάφρασης εγγράφων τους. Οι ώρες λειτουργίας του Γραφείου είναι από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, από την Κυριακή συνεχώς μέχρι και την Πέμπτη.

 

Πηγή: ΝΕΟ ΦΩΣ Καΐρου

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης