Εγκαίνια την Κυριακή δύο νέων Μουσείων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, από τον Θεόδωρο Β΄ παρουσία του ΥΦΥΠΕΞ Κ. Γεροντόπουλου


Στην Αλεξάνδρεια βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Παρασκευής ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στα εγκαίνια των δύο νέων Μουσείων που θα πραγματοποιηθούν  στην έδρα του Παλαίφατου Πατριαρχείου, από τον Πατριάρχη Θεόδωτο Β΄, την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου το μεσημέρι.

 

Έτσι, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ο κ. Γεροντόπουλος θα παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού, χοροστατούντος του Πατριάρχη, και θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του Πατριαρχικού Ελληνο-ρωμαϊκού Μουσείου και του Σκευοφυλακίου της Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης.

 

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο το Μουσείο Καβάφη και τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρείας (ΕΝΟΑ) ενώ έγινε θερμά δεκτός και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας. Στη συνέχεια, θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

 

Τέλος, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Σάββα, επ’ ευκαιρία της Γενεθλίου εορτής του Πατριάρχη Αλεξανδρείας. 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης