Επιχειρηµατική αποστολή στο Κάιρο διοργανώνουν 19 έως 21 Νοεµβρίου, ο ΣΕΒ σε συνεργασία µε τον Σύνδεσµο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας


Επιχειρηµατική αποστολή στο Κάιρο διοργανώνουν 19 έως 21 Νοεµβρίου, ο ΣΕΒ σε συνεργασία µε τον Σύνδεσµο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας. Η αποστολή είναι στο πλαίσιο της πρώτης δράσης του Επιχειρηµατικού Συµβουλίου Ελλάδας -Αιγύπτου που πρόσφατα ίδρυσε ο ΣΕΒ από κοινού µε τον Αιγυπτιακό Φορέα Egyptian Businessmen Association (ΕΒΑ).

 

Στόχος της αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε ελληνικές εταιρίες να εισέλθουν στην Αιγυπτιακή αγορά των 70 εκατοµµυρίων καταναλωτών και µέσω αυτής σε άλλες της ευρύτερης περιοχής ή να ενισχύσουν την εκεί δικτύωσή τους καθώς διαµορφώνεται το νέο οικονοµικό και επιχειρηµατικό περιβάλλον στη χώρα µετά τις ανακατατάξεις. Οι εταιρίες που θα συµµετάσχουν θα έχουν συγκεκριµένες και στοχευµένες συναντήσεις µε αιγυπτιακές επιχειρήσεις µε βάση τη δραστηριότητα και το ειδικό ενδιαφέρον. Η οργάνωση του Β2Β συναντήσεων θα γίνει τόσο από τον Αιγυπτιακό Επιχειρηµατικό Φορέα ΕΒΑ που έχει πολυάριθµα µέλη στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια όσο και από το Γραφείο Εµπορικού Ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας και µε τη βοήθεια της Ένωσης Ελληνικών εταιριών που είναι εγκατεστηµένες στην Αίγυπτο .

 

Υπάρχουν πολλοί τοµείς που προσφέρονται για εξαγωγές, τοπική παραγωγή, καθώς και για συµπράξεις στην Αίγυπτο µε κυριότερους:

– τρόφιµα ( µε αυξηµένη ζήτηση νωπών φρούτων το τρέχον έτος ) και ειδικότερα ελαιόλαδο

– ιχθυοκαλλιέργειες

– αγροτική βιοµηχανία , αγροτικά µηχανήµατα και γεωργικός εξοπλισµός

– δραστηριότητες και υπηρεσίες σχετικές µε το περιβάλλον (διαχείριση υδάτινων πόρων, υγρών και στερεών αποβλήτων )

– δοµικά υλικά

– πρώτες ύλες για την βιοµηχανία

– χηµικά , φαρµακευτικά και καλλυντικά

– ιατρικός εξοπλισµός και υπηρεσίες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης