«Η ενασχόληση στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου είναι σοβαρή υπόθεση», τονίζει ο υποψήφιος στην ΕΚΚ κ. Μανούσος Δαμουλάκης


«Η ενασχόληση στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου είναι σοβαρή υπόθεση», τονίζει στο «ΝΕΟ ΦΩΣ», έκδοσης της 31ης Μαρτίου, ο κ. Μανούσος Δαμουλάκης, υποψήφιος για μία από τις τέσσερις (4) θέσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής της ΕΚΚ, στις εκλογές της 6ης Απριλίου.

 

Με τον κ. Δαμουλάκη, αρχίζουμε σήμερα το αφιέρωμα στις εκλογές της ΕΚΚ, αναμεταδίδοντας τη συνέντευξή του, με τους υπολοίπους υποψηφίους να ακολουθούν, ένας κάθε μέρα (βεβαίως όσοι δέχτηκαν να δώσουν συνέντευξη).

  

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ:

«Η ενασχόληση στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου

είναι σοβαρή υπόθεση»

 

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κε Δαμουλάκη, πώς κρίνετε το γεγονός της συμμετοχής δέκα (10) υποψηφίων για τις τέσσερις (4) θέσεις φέτος για την Διαχειριστική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου;

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Προσωπικά, το θεωρώ ένα υγιές φαινόμενο για την Κοινότητα, για την οποία έχει επεκταθεί το ενδιαφέρον των παροίκων. Είναι ανάγκη όλο και περισσότεροι πάροικοι να ενδιαφέρονται για τα κοινά, ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν να κάνουν με τα παιδιά μας και την ιστορία μας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πού οφείλεται κατά την γνώμη σας αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον;

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Στο ενδιαφέρον του κόσμου για την Κοινότητα και στην συνέχιση της ύπαρξής μας στην Αίγυπτο.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας της σημερινής Διαχειριστικής Επιτροπής είναι αρκετά υψηλότερος από αυτόν των υποψηφίων;

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Είναι η τρανή απόδειξη και το ελπιδοφόρο μήνυμα για την Κοινότητά μας ότι οι νέοι θέλουν επιτέλους να ασχοληθούνε με αυτήν. Αυτό ακριβώς μού δίνει και μένα δύναμη. Εμείς έχουμε την πείρα, αλλά οι νέες και φρέσκιες ιδέες είναι η ανάσα που θα μάς φέρει πιο μπροστά και θα βοηθήσει στην περαιτέρω πρόοδο της Κοινότητας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί αποφασίσατε να είσαστε ξανά υποψήφιος κε Δαμουλάκη;

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Γιατί η Κοινότητα με ενδιαφέρει, όπως πρέπει να ενδιαφέρει και όλους μας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πολλοί υποψήφιοι δεν συμμετείχαν στις Εφορείες της ΕΚΚ καθόλου. Άλλοι, ήταν μέλη και δεν πατούσαν και όμως είναι υποψήφιοι. Πώς το ερμηνεύετε αυτό;

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Δικαιολογώ τους νέους που δεν συμμετείχαν μέχρι τώρα, λόγω ίσως των πολλών υποχρεώσεων που έχουνε και πιστεύω ότι αν εκλεγούνε, θα βοηθήσουνε. Για τους παλιούς, είχαν υποχρέωση να πάρουν σοβαρά το ρόλο τους. Όσοι δεν το έπραξαν, πρέπει να δώσουν λόγο για αυτήν την αδιαφορία τους.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιες κατά την γνώμη σας θα ήταν οι προδιαγραφές της καλύτερης Διαχειριστικής Επιτροπής της ΕΚΚ;

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Εκείνη η Διαχειριστική Επιτροπή που χαρακτηρίζεται, πάνω από όλα, από συνεργασία και λογική.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τί θα ζητούσατε από τους υποψηφίους, πριν και μετά τις εκλογές;

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Να πιστεύουν αυτό που κάνουνε και στο ρόλο της Κοινότητας καθώς και να ξέρουν ότι η ενασχόληση στην ΔΕ της ΕΚΚ είναι σοβαρή υπόθεση και απαιτεί μεγάλη διάθεση χρόνου και δουλειάς.

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης