«Μετά το Λύκειο, τι;» – Εκδήλωση στην Αμπέτειο Σχολή Καΐρου


Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού πραγματοποίησε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, ο Σύλλογος Διδασκόντων της Αμπετείου Σχολής Καΐρου, στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Δαμιανού της Αμπετείου Σχολής και με την υποστήριξη του Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο.

 

Η εκδήλωση είχε τίτλο «Μετά το Λύκειο τι;» και ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Χριστοφίδης, υπάλληλος της Ελληνικής Πρεσβείας με θητεία στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

 

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για τις προοπτικές απασχόλησης στην Ελλάδα με βάση επίσημες έρευνες τόσο για τα κορεσμένα επαγγέλματα, όσο και για τα λεγόμενα «επαγγέλματα του μέλλοντος», τα προσόντα και τις σπουδές που απαιτούνται για συγκεκριμένα επαγγέλματα και τα κριτήρια που πρέπει να ακολουθεί ο νέος, ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

 

xristofidis 02

 

 

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, τόσο λόγω της μεγάλης προσέλευσης των ενδιαφερομένων, όσο και λόγω της δυνατότητας που έδωσε σε γονείς και μαθητές από όλες τις τάξεις του Λυκείου να ενημερωθούν και να προβληματιστούν πάνω στην επιλογή επαγγέλματος που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της μελλοντικής εξέλιξης των νέων ανθρώπων.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης