Ο ΣΑΕ επιβράβευσε και τίμησε τους αριστεύσαντες Αιγυπτιώτες φοιτητές, σε μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα


Τους κόπους της αιγυπτιώτικης νεολαίας που αρίστευσε κατά την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά, επιβράβευσε ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλάδος, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

 

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε για την απονομή των Υποτροφιών και Βραβείων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2012-2013, μίλησε κατ’ αρχήν ο Έφορος της Επιτροπής Υποτροφιών κ. Απόστολος Τζιτζάς, ο οποίος, αφού περιέγραψε τις δραστηριότητες της Επιτροπής, έδωσε τον λόγο στην Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κρυστάλλω Τρίμη.

 

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΣΑΕ τόνισε ότι «κύριο μέλημα του Συνδέσμου, από την ίδρυσή του, είναι η στήριξη των νέων, στην κατοχή με τρόφιμα και συσσίτια, με χρηματικά βραβεία στους αριστούχους μαθητές και φοιτητές και με τη δημιουργία αργότερα και του Ταμείου Υποτροφιών (που το 1995 έγινε Επιτροπή Υποτροφιών).

 

Στη συνέχεια, η κα Τρίμη κάλεσε τα τους υποτρόφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ιστορίας του Συνδέσμου να του δώσουν νέα πνοή, να πάρουν τη σκυτάλη για τη συνέχεια της παράδοσής μας.
Και αφότου οι νεοεισαχθέντες και οι ήδη υπότροφοι παρέλαβαν τα βραβεία τους, ακολούθησαν τα βραβεία Μεταπτυχιακών Σπουδών (χορηγία της οικογένειας Κοτσαμπόπουλου).

Τέλος, ο Έφορος της επιτροπής ευχαρίστησε τους χορηγούς για την προσφορά τους, τους καθηγητές Πανεπιστημίων, επίσημους προσκεκλημένους και τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους την συγκινητική εκδήλωση.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης