Ο ΣΑΕ επιβράβευσε και τίμησε τους αριστεύσαντες Αιγυπτιώτες φοιτητές, σε μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα


Τους κόπους της αιγυπτιώτικης νεολαίας που αρίστευσε κατά την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά, επιβράβευσε ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλάδος, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

 

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε για την απονομή των Υποτροφιών και Βραβείων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2012-2013, μίλησε κατ’ αρχήν ο Έφορος της Επιτροπής Υποτροφιών κ. Απόστολος Τζιτζάς, ο οποίος, αφού περιέγραψε τις δραστηριότητες της Επιτροπής, έδωσε τον λόγο στην Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κρυστάλλω Τρίμη.

 

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΣΑΕ τόνισε ότι «κύριο μέλημα του Συνδέσμου, από την ίδρυσή του, είναι η στήριξη των νέων, στην κατοχή με τρόφιμα και συσσίτια, με χρηματικά βραβεία στους αριστούχους μαθητές και φοιτητές και με τη δημιουργία αργότερα και του Ταμείου Υποτροφιών (που το 1995 έγινε Επιτροπή Υποτροφιών).

 

Στη συνέχεια, η κα Τρίμη κάλεσε τα τους υποτρόφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ιστορίας του Συνδέσμου να του δώσουν νέα πνοή, να πάρουν τη σκυτάλη για τη συνέχεια της παράδοσής μας.
Και αφότου οι νεοεισαχθέντες και οι ήδη υπότροφοι παρέλαβαν τα βραβεία τους, ακολούθησαν τα βραβεία Μεταπτυχιακών Σπουδών (χορηγία της οικογένειας Κοτσαμπόπουλου).

Τέλος, ο Έφορος της επιτροπής ευχαρίστησε τους χορηγούς για την προσφορά τους, τους καθηγητές Πανεπιστημίων, επίσημους προσκεκλημένους και τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους την συγκινητική εκδήλωση.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης