Πέθανε ξαφνικά στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σουέζ Πορτ Τεουφίκ, Στέφανος Στεφάνου


Ξαφνικά, μέσα σε μία στιγμή, μας εγκατέλειψε για πάντα ένας από τους πιο αγαπητούς Αιγυπτιώτες, ο αείμνηστος πλέον Πρόεδρος του Συλλόγου Σουέζ Πορτ Τεουφίκ, Στέφανος Στεφάνου.

 

Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση του Συλλόγου, το τραγικό γεγονός συνέβη αμέσως μετά το τέλος του αποκριάτικου χορού, στις 16.02.14. ώρα 01.00.

 

Ο Σύλλογος ανέφερε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τη νεκρώσιμη ακολουθία, εκφράζοντας την θλίψη του για το μεγάλο χαμό του άνθρωπου που προσέφερε όσο λίγοι στον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό.

 

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

 

Την βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο ενός μεγάλου Αιγυπτιώτη, του αξέχαστου Στέφανου Στεφάνου, επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου Σουέζ Πορτ Τεουφίκ, εξέφρασε με ψήφισμά της η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου και προσωπικά και ο Πρόεδρος της ΕΚΚ κ. Χρήστος Καβαλής, με δηλώσεις του στο Pyramis News. «Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι συμπάροικοι να τον μιμηθούν στο σημαντικό έργο του», τόνισε ο κ. Καβαλής

 

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΗΤΑΡΙΔΗ

 

«ΑΝΤΙΟ ΣΤΕΦΑΝΕ» ήταν το άρθρο που μας απέστειλε με πόνο ψυχής ο Νίκος Νικηταρίδης, όπου γράφει:

 

«Στα μέσα του Φλεβάρη έφυγε για πάντα από κοντά μας, ο αγαπητός Αιγυπτιώτης, Σουεζιανός, φίλος και συναγωνιστής στις αιγυπτιώτικες επάλξεις Στέφανος Στεφάνου.

 

Ο Στέφανος είχε γεννηθεί και ανδρωθεί στο πολυαγαπημένο του Σουέζ, σπούδασε ηλεκτρονικά και εργάστηκε στην οργάνωση και διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών μονάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ για 18 χρόνια χρημάτισε τεχνικός διευθυντής, διευθυντής παραγωγής και γενικός διευθυντής σε τρεις μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες. Επίσης, διετέλεσε καθηγητής των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Κορίνθου, μέλος επιτροπής του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποιήσεως ως ειδικός επιστήμονας, γενικός διευθυντής της Multimedia Center ασχολούμενος με σχετικές εφαρμογές στο βιομηχανικό, ιατρικό και τουριστικό τομέα, κ.ά.

 

Διακρινόμενος για τη διορατικότητα και την οργανωτική του δεινότητα, από νωρίς ασχολήθηκε με τα αιγυπτιώτικα κοινά ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Σουέζ και Πορτ-Τεουφίκ, του οποίου και διετέλεσε πρόεδρος τις περιόδους 14/1/98-5/10/01, 4/2/02-30/1/06 και 16/1/08 έως τον αδόκητο θάνατο του.

 

Εκτός από τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, όλοι εμείς οι φίλοι του θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του, όπως εκείνος με τη δράση και την αγάπη του βοηθούσε στη διατήρηση της αιγυπτιώτικης μνήμης μας για το Σουέζ και το Πορτ-Τεουφίκ».

 

Το PYRAMIS NEWS εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Στέφανου Στεφάνου, ενός τόσο σημαντικού και αγαπητού στην παροικία, Αιγυπτιώτη.

 

Αιωνία του η μνήμη.  

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης