Σε κλίμα συγκίνησης, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων υποδέχτηκε το 2014


Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του, έκοψε στις 4 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων (ΣΑΕ).

 

Η συγκινητική αυτή εκδήλωση, ήταν ακόμη μία σημαντική αφορμή για να γιορτάσει ο μεγάλος Αιγυπτιώτικος Οργανισμός της Ελλάδας, τα 80 χρόνια ιστορίας του, από την ίδρυσή του Συνδέσμου, για τα οποία πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 15 Δεκεμβρίου 2013.
Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ευλόγησε ο π. Βασίλειος.

 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ΣΑΕ στην ιστοσελίδα του, «80 χρόνια δράσης και προσφοράς είναι άξια θαυμασμού. Είναι κατόρθωμα. Για το κατόρθωμα αυτό δούλεψαν πολλοί. Δούλεψαν οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων. Δούλεψαν, όμως, και τα απλά μέλη που τους πλαισίωσαν στις διάφορες Eπιτροπές.

 

Ο Σύνδεσμος τίμησε την προσφορά αυτή, απονέμοντας αναμνηστικά μετάλλια των 80 χρόνων στα παλιά Μέλη των Δ.Σ., καθώς και στα παλιά και νέα Μέλη των Ελεγκτικών Επιτροπών. Επίσης, ο ΣΑΕ απένειμε αναμνηστικό μετάλλιο στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, το οποίο παρέλαβε ο π. Βασίλειος.

 

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων τίμησε τρεις νέες κοπέλες, την Ειρήνη Μιχαηλίδου, την Βίκη Τζιτζά και την Έλενα Κοσσένα, που με τις ομιλίες τους έδωσαν έναν τόνο αισιοδοξίας στην γιορτή των 80 χρόνων, καθώς και την Μαρία Μιχαηλίδου που σχεδίασε το αναμνηστικό μετάλλιο.

 

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων δεν παρέλειψε να απονέμει αναμνηστικό μετάλλιο και στους μεγάλους ευεργέτες κ.κ. Σταμάτη Βαζακόπουλο και Μάρκο Ταμπακέρα, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Τέλος, μετάλλιο απονεμήθηκε από τον ΣΑΕ και σ’ όλους τους Αιγυπτιώτικους Συλλόγους στην Αθήνα».

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης