Την 8η Φεβρουαρίου, τιμητικά ο Έλληνας Πρέσβης θα ανακοινώσει τη νέα σύνθεση υπευθύνων των Προσκόπων Καΐρου και Αλεξανδρείας


Από τον ίδιο τον Έλληνα Πρέσβη κ. Χριστόδουλο Λάζαρη, ο οποίος μάλιστα έχει φτάσει σε υψηλά αξιώματα προσκοπικά κατά την νεανική του ηλικία, θα μάθει ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός τις νέες εντολές των υπευθύνων των Προσκοπικών Συστημάτων Καΐρου και Αλεξανδρείας, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Ελληνικό Προσκοπείο Καΐρου, δίπλα από τον Κοινοτικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

 

Αυτό μάς ανακοινώθηκε από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου, το οποίο καλεί όλη την παροικία την ημέρα εκείνη, στην εκδήλωση αυτή που θα είναι η εναρκτήρια του δεύτερου αιώνα ζωής του ιστορικού Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και για αυτό έχει και μεγαλύτερη και συμβολική σημασία.

 

Κατά την εκδήλωση αυτή, θα ανακοινωθεί το επιτελείο των Προσκόπων Καΐρου και Αλεξανδρείας, όπως θα έχει αποφασιστεί μέχρι τότε από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από την Ελλάδα και φυσικά και το αναλυτικό προσκοπικό πρόγραμμα για τα δύο Συστήματα Καΐρου και Αλεξανδρείας για τη νέα χρονιά.   

 

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου ανακοινώνει σχετικά ότι δεν πρόκειται να σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

 

(ΣΣ. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί αρχικά την 1η Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε κατά μία εβδομάδα, λόγω του ξαφνικού θανάτου του αειμνήστου Γιώργου Χαλκιά)

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης