Τη νέα μουσική δουλειά «Εδώ Αλεξάνδρεια» του Νικήτα Βοστάνη, αγκάλιασε όλος ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός


Θερμά αγκάλιασε το αιγυπτιώτικο κοινό τη νέα πραγματικά αξιόλογη δισκογραφική δουλειά του Αλεξανδρινού Νικήτα Βοστάνη, που αφιέρωσε στην πόλη που γεννήθηκε και στην οποία έδωσε δικαιωματικά τον τίτλο «Εδώ Αλεξάνδρεια».

 

Στην παρουσίαση του δίσκου του (CD όπως πλέον έχει καθιερωθεί), το έργο του Νικήτα Βοστάνη ήρθαν να θαυμάσουν δεκάδες Αιγυπιτώτες, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλάδος (ΣΑΕ), στις 9 Δεκεμβρίου, δημιουργώντας μία σπάνια «κοσμοσυρροή», όπως γράφει χαρακτηριστικά και το δελτίο τύπου του ΣΑΕ.

 

Ήταν πολύ σημαντική εκδήλωση, που μάλιστα ο ΣΑΕ ενέταξε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μίκησε η αλεξανδρινή κα Κική Βλαχάκη για την μουσική διαδρομή και καριέρα του κ. Βοστάνη, με την συνδρομή του επίσης Αλεξανδρινού κ. Μπάμπη Τρεχαντζάκη, ενώ εντυπωσίασε και η άψογη παρουσίαση των τραγουσιών από τους παρεβρισκόμενους καλλιτέχνες.

 

Μεγάλη έκπληξη ήταν και η παρουσία του Λάκη Χαλκιά.

 

Για την προσφορά του στον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, ο ΣΑΕ απένειμε ευχαριστήρια διπλώματα και αναμνηστικά μετάλλια στον κ. Βοστάνη αλλά και στην κα Βλαχάκη και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

 

 

edo alexa

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης