Τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωροι Β΄, επισκέφθηκε ο διακεκριμένος επιχειρηματίας και πολιτικός, Ιβάν Σαββίδης


Θερμή υποδοχή στον τον διακεκριμένο επιχειρηματία και πολιτικό κ.Ιβάν Σαββίδη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Ρωσίας και Συντονιστή του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού της Περιφέρειας Χωρών πρώην ΕΣΣΔ, επεφύλαξε στις 17 Μαρτίου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, στην Πατριαρχική Έδρα της Αλεξάνδρειας.

 

Γνώριμοι από την εποχή της ενάρξεως λειτουργίας του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, ο Μακαριώτατος και ο κ.Σαββίδης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διά μακρών θέματα αφορώντα το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στη Διασπορά, παρουσία του απερχόμενου Προέδρου του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Στέφανου Ταμβάκη.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Τιμώντας την μακρά προσφορά του κ.Σαββίδη στην προάσπιση και κραταίωση της παρουσίας των πολυπληθών Ελληνικών Κοινοτήτων της πρώην ΕΣΣΔ, ο Μακαριώτατος περιεκόσμησε τον υψηλό επισκέπτη διά του Ανωτάτου Ταξιάρχη Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου.

 

Ακολούθησε περιήγηση στους χώρους της Πατριαρχικής Έδρας. Τον κ.Σαββίδη συνώδευσαν κατά την επίσκεψή του ο πρώην Πρόεδρος του ΣΑΕ και Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αλεξανδρείας κ.Σ.Ταμβάκης και η Επίτιμη Πρόξενος της Αυστρίας στην Αλεξάνδρεια κ.Α.Αλεξανιάν.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης