Σημαντικές διακρίσεις για τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρείας στο Αιγυπτιακό Πρωτάθλημα Ψαρέματος


Με σημαντικά έπαθλα επέστρεψε στις βαλίτσες της από την Ουργκάντα, η Ομάδα του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρείας όπου έλαβε μέρος για πρώτη φορά και με εξαιρετικές διακρίσεις, στο Πρωτάθλημα για το Κύπελο της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Ψαρέματος.

 

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 23 ομάδες από όλη την Αίγυπτο και διαγωνίστηκαν σε τέσσερα είδη ψαρέματος: Συρτή βυθού, Καθετή, JIGGING & POPPING.
 

Η ελληνική ομάδα απαρτιζόταν από τους:

– κ. Άρη Μαρκοζάνη – Αρχηγός της Ομάδας και μέλος του Δ.Σ. του Ε…ΝΟΑ.
– κ. Ηλία Σακελλάρη – Πρωταθλητή τοπικού τουρνουά ψαρέματος 2013 – Αλεξάνδρεια και Πρωταθλητή Εθνικού τουρνουά της Αιγυπτιακής ομοσπονδίας ψαρέματος Ουργκάντα 2013.
– κ Κωσταντίνο Ελευθερίου – Πρωταθλητή Εθνικού τουρνουά της Αιγυπτιακής ομοσπονδίας ψαρέματος Ουργκάντα 2013.
– κ Γεώργιο Ελευθερίου – Πρωταθλητή τοπικού τουρνουά ψαρέματος 2010 – Αλεξάνδρεια και Πρωταθλητή Εθνικού τουρνουά της Αιγυπτιακής ομοσπονδίας ψαρέματος Ουργκάντα 2013.
Να σημειωθεί ότι η Ελληνική ομάδα του ΕΝΟΑ, παρά τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση στο JIGGING & POPPING και την ένατη στην συρτή βυθού.
Ο Ηλίας Σακελλάρης έλαβε την θέση του ΠΡΩΤΟΥ καλύτερου ψαρά JIGGING της συνάντησης αλλά και επίσης και το κύπελο του τρίτου μεγαλύτερου ψαριού όλου του πρωταθλήματος.
Ο Γεώργιος Ελευθερίου έλαβε την θέση του ΤΡΙΤΟΥ καλύτερου ψαρά JIGGING και POPPING της συνάντησης.
Με ανακοίνωσή τους, η ομάδα ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ. του ΕΝΟΑ για την ηθική συμπαράσταση αλλά και την χρηματική στήριξη.
«Χρειαζόμαστε πάντα την συμπαράσταση του ΕΝΟΑ για να ανέβουμε ακόμη πιό ψηλά αλλά και να συνεχίσει η γαλανόλευκη παράλληλα με την σημαία του ΕΝΟΑ να κυματίζει στο βάθρο των διακρίσεων», τόνισαν εκπρόσωποι της ομάδας.

 

enoa psarema 01

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης