Τηλεφωνική Συνομιλία Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου με τον ΥΠΕΞ των ΗΑΕ, Σεΐχη Abdullah bin Zayed al Nahyan


O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah bin Zayed al Nahyan.

 

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συζητήθηκαν η διοργάνωση και η σύγκλιση της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής και του Επιχειρηματικού Forum Ελλάδας – ΗΑΕ, καθώς και τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε στον ομόλογό του ότι είναι προτεραιότητα και δέσμευση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η διαδικασία που θα οδηγήσει στην άρση των θεωρήσεων για πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αίτημα για την ευόδωση του οποίου η Ελλάδα εξαρχής πρωταγωνίστησε και ένθερμα στήριξε στα αρμόδια όργανα της ΕΕ.

 

Με την ευκαιρία, ο κ. Βενιζέλος μετέφερε στο συνομιλητή του τις πιο θερμές ευχές του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχη Khalifa Bin Zayed Al Nahyan.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης