30% έκπτωση για όλους τους Έλληνες- μέλη του, αποφάσισε το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου στην ετήσια τακτική Γενική του Συνέλευση


Με ένα δώρο προς όλα τα μέλη του, που θα απολαμβάνουν έκπτωση πλέον 30% στις τιμές του εντευκτηρίου του, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου έβαλε χθες τα θεμέλια για τους εορτασμούς για τα 120 χρόνια ιστορίας του, υποδεχόμενο δύο νέα μέλη στο Διοικητικό του Συμβούλιο: εκτός από το ήδη Μέλος κ. Μανούσο Δαμουλάκη, χειροκρότησε την είσοδο του κ. Νίκου Κάτσικα και κυρίως της κας Σούλας Σκουφαρίδου, που αποτελεί την πρώτη γυναίκα που περνάει το κατώφλι του ΔΣ του Κέντρου στην μακραίωνη ιστορία του.

 

Το γεγονός της αύξησης (κατά 10%, φτάνοντας το 30%) της έκπτωσης στους Έλληνες μέλη του, έκανε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Νικόλας Πολίτης, μία πρόταση που έγινε θερμά δεκτή και έτσι είναι σημαντικό ότι δίνονται περαιτέρω κίνητρα για την ακόμη μεγαλύτερη ελληνική παρουσία στις βραδιές του.

 

Ο κ. Πολίτης έδωσε συγχαρητήρια στο έργο που επιτελεί ο διαχειριστής του εντευκτηρίου του Κέντρου κ. Αντώνης Ιορδανίδης, παίρνοντας την έγκριση του σώματος για τη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας και για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους όρους που ισχύουν μέχρι σήμερα, δηλαδή την απόδοση μόνον του 30% των κερδών του εντευκτηρίου στον κ. Ιορδανίδη, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τις πετυχημένες μουσικές βραδιές που το Ελληνικό Κέντρο πραγματοποιεί κάθε Πέμπτη και Σάββατο με τη συμμετοχή πολύ κόσμου.

 

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου έκανε μεγάλη αναφορά στις προετοιμασίες για τους εορτασμούς που ήδη προγραμματίζονται με αφορμή τη συμπλήρωση των 120 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού σωματείου, ειδικά και με την έκδοση ενός λευκώματος.

 

Ενώ, δεν παρέλειψε να αποδώσει τιμή στη μνήμη δύο μεγάλων αειμνήστων μελών του ΔΣ: των αξέχαστων Νικόλα Ατζέμη, Γιώργου Χαλκιά και Γιάννη Βερενάκη, τονίζοντας ότι θα τούς τιμήσει μετά θάνατον στην εν λόγω εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Σωματείου, ενώ παράλληλα θα τιμήσει και τους διατελέσαντες τέως Προέδρους του.

 

Χαιρετισμό εκ μέρους του Πατριάρχου Αλεξανδρείας απηύθυνε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, δίνοντας μεγάλη σημασία στο ρόλο της παροικίας που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Ελληνισμού στην Χώρα του Νείλου, ευχόμενος το έργο του Κέντρου να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί.

 

Επίσης, εκ μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή, μίλησε η Γενική Γραμματέας της ΕΚΚ κα Σούλα Σκουφαρίδου.

 

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Ταμίας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Αντώνης Ιορδανίδης, ο Κοινοτικός Επίτροπος Καΐρου κ. Πατρίκιος Δήμος, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητος Καΐρου κ. Αντρέας Μαυρομάτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κα Βίλλυ Πολίτου, η Αντιπρόεδρος της Φιλοπτώχου κα Βάσω Γαζή, ο Γενικός Γραμματέας της Τράπεζας Πειραιώς Αιγύπτου κ. Δημήτρης Σκουφαρίδης και άλλοι επίσημοι.

 

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

 

 

elliniko kentro syn 02

 

 

elliniko kentro syn 03elliniko kentro syn 04

 

 

elliniko kentro syn 05

 

 

elliniko kentro syn 06

 

 

elliniko kentro syn 07

 

 

elliniko kentro syn 08

 

 

elliniko kentro syn 09

 

 

elliniko kentro syn 10

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης