1959 – 2019: Μετά 60 χρόνια, η ΕΚΑ ανακαινίζει και πάλι το χώρο της Αθλητικής Ένωσης με το όνομα «ΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ»


 

 

 

 

Τέτοιο γλέντι, και μάλιστα μετά από εργασίες Γενικής Συνέλευσης, πρώτη φορά είδαμε…

Ο λόγος για την «επίσημη πρώτη» για το νέο στέκι για όλα τα Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και τους φίλους τους, τον εκπληκτικό χώρο της Αθλητικής Ένωσης, στον πρώτο όροφο, που ανακαινίστηκε και χθες παραδόθηκε στην παροικία, με το όνομα του Άρη Μαρκοζάνη, τιμώντας τον πάροικό μας εκείνο που έζησε από κοντά, από μικρός νέος μέχρι και σήμερα, τις δόξενς του αλεξανδρινού αθλητισμού.

 

 

Την ίδια στιγμή, με περηφάνια, τόσο ο Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Εδμόνδος Κασιμάτης όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σιόκας μας έδειχναν την κορνίζα αρχείου, με τις ιστορικές φωτογραφίες από τα πρώτα εγκαίνια του χώρου αυτού, το 1959…

 

 

Από τότε, εξήντα ολόκληρα χρόνια περάσανε…

 

 

Και το 2019, η Κοινοτική Επιτροπή Αλεξανδρείας αποφάσισε να ανακαινίσει αυτό το χώρο, αναδεικνύοντας την ιστορική του αίγλη, με όλα τα τρόπαιά του, τα βραβεία του και τις ιστορικές φωτογραφίες του.

 

 

Και την ίδια στιγμή, η ΕΚΑ να προσφέρει στην παροικία ένα χώρο, όπου αποτελεί το ιδανικότερο «σπορ καφέ», εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη και με όλα τα αθλητικά κανάλια, για να μπορεί η νεολαία κάθε ηλικίας να διασκεδάζει…

 

 

Όπως ακριβώς έγινε χθες το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΑ, όπου όλη σχεδόν η παροικία κατευθύνθηκε στο χώρο, με τον Άρη Μαρκοζάνη να τους υποδέχεται συγκινημένος, και όλον τον κόσμο να ζει ένα ατέλειωτο γλέντι, με εκπληκτική μουσική, χορό, και καλό ελληνικό φαγητό.

 

 

Ένας χώρος μοναδικός, εκπληκτικά διακοσμημένος, με ολοκαίνουργια έπιπλα, μοντέρνο πάτωμα, σε πανέμορφα χρώματα, δώρο της Κοινότητας προς την παροικία.

 

 

Ένα δώρο, που χθες η ίδια η παροικία χάρηκε ιδιαίτερα, επικροτώντας με τον πιο εκφραστικό τρόπο αγάπης εκείνους που είχαν την ιδέα: την Κοινοτική Επιτροπή Αλεξανδρείας.

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο από όλη την παροικία…

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης