ANGELS PR WORLDWIDE MUSIC PROMOTION

Ακούσαμε το άλμπουμ των DISILLUSIVE PLAY με τίτλο «Songs For The Non-Existent»

Το νέο άλμπουμ των Disillusive Play τιτλοφορείται “Songs For The Non Existent”, και  περιέχει δέκα συγκλονιστικά κομματικά. Να θυμίσουμε ότι είναι μια μπάντα με γυναικεία φωνητικά και έχει στο ενεργητικό της μαζί με τον νέο τους δίσκο δυο ολοκληρωμένες δουλείες, που η μια με την άλλη απέχουν πέντε χρονια, πράγμα που οφείλεται και στην πανδημία του Covisd-19. Την παραγωγή έκανε ο Bob Κατσιώνης και ο Δημήτρης Κνήκος ,η μίξη έγινε από τον Bob Κατσιώνη στα Sound Symmetry Studio, το mastering έκανε ο Νασος Νομικος στη VU Productions και η Gogo Melone επιμελήθηκε το artwork του δίσκου. Επίσης, οι guest εμφανίσεις: οι Bob Κατσιώνης στα  πλήκτρα σε όλα τα κομματικά, η Ηλιάνα Τσακιράκη (Enemy Of Reakity) σ ’όλα τα τραγούδια τα δεύτερα φωνητικά, ο Μάριος Καραναστάσης (The Silent Wedding) φωνητικά στο  “Song For The Non Existent” , και ο Παναγιώτης Μπουραζάνης στο μπάσο για το (“Queen Of The Night”).

Τα τραγούδια του “Songs For The Non Existent”  έχουν να κάνουν με τους “Περιθωριακούς” της κοινωνίας, αυτούς που ξανασηκώνονται, δε συμβιβάζονται και προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον κόσμο, κάνοντας θυσίες και μαθαίνοντας να ζουν με τις συνέπιες που αυτές επιφέρουν. Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι τα “Enough”με τα κοφτά και  σκληρά riff στην κιθάρα, το μελωδικό σόλο. Το σώμα είναι το κέλυφος της ψυχής τι γίνεται όμως όταν έχει μπει στο λάθος σώμα; Το “The Dreamer” ένα Hair Metal τραγούδι με μελαγχολικά μέρη στο ρεφρέν και τεχνικά σόλο, αφηγείται την τραγική κατάσταση του “Ονειροπόλου” που παίρνει μεν δύναμη από τα όνειρα του ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα, όταν όμως προσγειώνεται στην πραγματικότητα, τίποτα δεν έχει αλλάξει και καταλήγει να βασανίζεται. Το Parallel Lives (A Song For The Non Existent) είναι μακράν το καλύτερο κομμάτι του δίσκου, με τις εκπληκτικές ερμηνείες των Αντιγόνη Καλαμαρά και Μάριου Καρανασταση, είναι μια μπαλάντα για τις σχέσεις που αποτυγχάνουν στον χρόνο, η αγάπη υπάρχει σαν μια απλή ανάμνηση που ξεθωριάζει, οι “παράλληλες ζωές” φέρνουν τύψεις και πόνο.

Οι Disillusive Play κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους με το “Songs For The Non Existent” στιχουργικά και μουσικά, ταξιδεύοντας τον ακροατή σε καταστάσεις και βιώματα της καθημερινότητας, με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν. Οι επιρροές από άλλα είδη είναι εμφανείς και καλά δεμένα μεταξύ τους δημιουργώντας τραγούδια γεμάτα δυνατά αισθήματα και τα οποία διασκεδάζουν τον ακροατή. Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε ζωντανά και γιατί όχι να πάρουμε μια γεύση από την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά.

http://www.disillusiveplay.com/

https://www.youtube.com/user/disillusiveplay   

https://www.facebook.com/disillusiveplay   

https://www.instagram.com/disillusiveplay/   

Disillusive Play Parallel Lives (A Song for the Non Existent – Live)

https://www.youtube.com/watch?v=zhILHYBOCy8 

Disillusive Play – Sisyphus (Official Lyric Video) 

https://www.youtube.com/watch?v=eQHcua4Yr8A 

Disillusive Play – Queen Of the Night (Official Video)   

https://youtu.be/2chbRIsux4Y   

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *