Αφαιρέθηκε, για άγνωστους λόγους, η ανακοίνωση του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ» για τη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου!…


 

 

 

 

Κυριολεκτικά στον… «αέρα» αφαιρέθηκε από την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ», η ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

Όπως το «ΠΥΡΑΜΙΣ» είχε γράψει αποκλειστικά από το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου, η εν λόγω Γενική Συνέλευση της ΕΚΚ θα πραγματοποιείτο στις 19 Μαΐου το βράδυ, στην Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αιγυπτιώτικης ιστοσελίδας, αυτό είχε αποφασιστεί και κατά τη συνεδρίαση της 2ης Κοινοτικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου στα γραφεία της ΕΚΚ και είχε καταγραφεί και στα επίσημα πρακτικά της.

 

 

Να σημειωθεί επίσης ότι από νωρίς το πρωί της 8ης Απριλίου, το «ΝΕΟ ΦΩΣ» αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΚ «ekkairo.org», συμπεριλαμβάνοντας την εν λόγω ανακοίνωση της Συνέλευσης της ΕΚΚ για τις 19 Μαΐου στο πάνω αριστερά μέρος της 2ης σελίδας του, εξ ου και η φωτογραφία, που αποτέλεσε και την επίσημη επιβεβαίωση της αποκλειστικής είδησης του ΠΥΡΑΜΙΣ, όπως δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα μας την προηγουμένη και επισημάνθηκε και με σημερινό ρεπορτάζ.

 

 

 

 

 

 

Ακόμη περισσότερο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι όλοι οι παραλήπτες του παροικιακού «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ», που το λαμβάνουν με ηλεκτρονικό μήνυμα σε ψηφιακή μορφή κάθε Δευτέρα πρωί, δέχτηκαν και σήμερα το μεσημέρι το «ΝΕΟ ΦΩΣ», με ημερομηνία 8 Απριλίου, όπως ακριβώς το διαβάσαμε και εμείς, παραθέτοντας και το απόσπασμα της 2ης σελίδας, συμπεριλαμβάνοντας την εν λόγω ανακοίνωση της Συνέλευσης της ΕΚΚ.

 

 

 

 

 

Δεν πέρασαν όμως δύο ώρες, και χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση, η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου απέστειλε στους αποδέκτες της νέο ηλεκτρονικό μήνυμα με την «ορθή επανάληψη» της εφημερίδας του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ» της 8ης Απριλίου, από όπου είχε τελικά… αφαιρεθεί (!) όλη η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Συνέλευσης της ΕΚΚ.

 

 

Η νέα μορφή της 2ης σελίδας του παροικιακού εντύπου, χωρίς πλέον την εν λόγω ανακοίνωση, όπως το παρέλαβαν όλοι οι αποδέκτες του, ήταν:

 

 

 

 

 

 

Έτσι, όσοι πρόλαβαν να διαβάσουν και τις δύο σημερινές εκδόσεις, μείνανε με την απορία: «γιατί έγινε η αλλαγή αυτή στην έκδοση και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό θέμα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου;»

 

 

Ίσως υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

 

 

Πιθανόν να υπάρξει ανακοίνωση στο επόμενο φύλλο του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ» σχετικά με τη διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΚ. Φτάνει, να μην αφαιρεθεί και αυτή λίγες ώρες αργότερα…

 

 

 

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚ, ΜΕΣΩ FACEBOOK:

«ΗΤΑΝ… Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ»

 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, για το θέμα της αφαίρεσης της ανακοίνωσης της ημερομηνίας της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΚ, όπως τη διαβάσαμε στο λογαριασμό της Κοινότητας στο Facebook:

 

 

«Ο… δαίμων του τυπογραφείου έβαλε το… χέρι του καθώς στην έντυπη έκδοση του Νέου Φωτός εκ παραδρομής δημοσιεύθηκε προσχέδιο είδησης που αφορά στη Γενική Συνέλευση της Ε.Κ.Κ. Μόλις οριστεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Κ.Κ, θα δημοσιευθεί μαζί με την Ημερήσια Διάταξη και στην εφημερίδα Νέο Φως και στην ιστοσελίδα μας».

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης