Δημοσιογράφο, νηπιαγωγό και δάσκαλο αναζητεί η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, με αγγελία που ανήρτησε ο ΣΑΕ από την Αθήνα


 

 

 

 

Αγγελία με την οποία αναζητεί νέα στελέχη έβαλε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, με ανακοίνωσή της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

 

 

Ο ιστορικός παροικιακός οργανισμός στο Κάιρο, ενδιαφέρεται να αποκτήσει νέα νηπιαγωγό, νέο δάσκαλο και νέο δημοσιογράφο.

 

 

Να σημειωθεί ότι η προσπάθεια της ΕΚΚ για να ενισχύσει το εκπαιδευτικό της προσωπικό στην Αχιλλοπούλειο Σχολή είναι συνεχής και σημαντική.

 

 

Εξίσου, σημαντική είναι η σημασία που αποδίδει η πρεσβυγενής Ελληνική Κοινότητα της αιγυπτιακής πρωτεύουσας στα δημοσιογραφικά μέσα που διατηρεί, την εφημερίδα της, την ιστοσελίδα και τη σελίδα της στο Facebook, αναζητώντας πλέον νέο δημοσιογράφο.

 

 

Το «ΝΕΟ ΦΩΣ» της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου – όπως είναι γνωστό – δεν εκδίδεται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και μέχρι τώρα αρχισυντάκτης του ενημερωτικού δελτίου υπέγραφε ο κ. Γιώργος Πεχλιβανίδης.

 

 

Με το ενισχυμένο νέο επιτελείο της, η ΕΚΚ σίγουρα θα επιχειρήσει από το μήνα Σεπτέμβριο, ένα πολύ πιο δυναμικό ξεκίνημα από τα δημοσιογραφικά της όργανα και τους εκπαιδευτικούς φορείς…  

 

 

Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την παροικία στη Χώρα του Νείλου…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης