Ακούσαμε το νέο EP του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο «Αγάπης κομμάτια» από την Spider Music


Η νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο «Αγάπης Κομμάτια» βρίσκεται εκεί έξω από τον Ιούνιο και την Spider Music και έρχεται να σε κάνει να το ερωτευτείς.

Είναι ένα EP με 4 τραγούδια, τα οποία ξεχειλίζουν από έρωτα και αγάπη και μπαίνουν στα ακουστικά σου είτε είσαι ερωτευμένος, είτε είσαι χωρισμένος είτε βρίσκεσαι στο στάδιο που θες να ερωτευτείς. Σε μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου και στίχους του ποιητή Γιώργου Χονδραλή, ο Αλέξανδρος Θεοδωρής δείχνει να πλαισιώνεται από εξαιρετικούς συνεργάτες και μαζί με τη δική του μαεστρία και μουσική παιδεία προσφέρει ένα σύνολο που κάνει τον ακροατή να ψάξει παραπάνω τον συγκεκριμένο μουσικό, αλλά και να τον έχει στα υπόψιν του όταν βγάζει κάτι.

Τα τραγούδια του είναι καλογραμμένα και έχουν το καθένα το δικό τους χαρακτήρα. Από παιχνιδιάρικα μέχρι λυπητερά και από θέματα αγάπης μέχρι θέματα μοναξιάς, σου δίνουν ένα ιδιαίτερο feeling που σε κάνει να καταλάβεις ότι ο Αλέξανδρος το νιώθει όλο αυτό. Έχει μπει στο 100% του ύφους του δίσκου και βγάζει πάθος γύρω από όλο αυτό που κάνει αγγίζοντας τον ακροατή.

Σίγουρα θα ξεχωρίσεις το ομότιτλο «Αγάπης Κομμάτια» και το «Ψάχνεις Τη Λύση». Το πρώτο σε βάζει 100% στο ύφος του EP και το δεύτερο είναι η μπαλάντα του δίσκου που προδίδει εναλλαγές στο ρεφρέν και μπλέκει λίγο πιο ροκ στοιχεία ανά στιγμές που δεν σου περνάνε αδιάφορα. Δύο πολύ δυνατά τραγούδια, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φτιάχνουν ένα τελικό αποτέλεσμα που ακούγεται παραπάνω από ευχάριστα. Και αυτό οφείλεται λόγω όσων μπλέκονται εδώ.

Στίχοι, μουσική, φωνή, όλα συνδυάζονται άρτια. Και όλα αξιοποιούνται άριστα από τον Αλέξανδρο Θεοδωρή που δείχνει το ποιόν του και το τι είναι ικανός να κάνει. Αγαπάει αυτό που κάνει και έχει τα μουσικά όπλα να το υποστηρίξει. Ειδικά η ερμηνεία του στα τραγούδια είναι σε πολύ υψηλό βαθμό και μας κάνει να θέλουμε να τον ακούσουμε από κοντά αλλά και να δούμε και από αυτόν ένα full length album.

Το «Αγάπης Κομμάτια» που κυκλοφόρησε μέσω της Spider Music ο Αλέξανδρος Θεοδωρής, είναι EP που σε ευχαριστεί και σε βάζει στο mood της αγάπης για τα καλά. Εξαιρετική δουλειά από τον καλλιτέχνη που αξίζει σίγουρα το άκουσμα σας. Πατήστε το play λοιπόν και απολαύστε το!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

 

EP «Αγάπης κομμάτια»

(Aκούστε τα τραγούδια εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=DXtw3093Yhs&list=PLH1B8yetNDikZ570ZYlGlAd16zjeI8IMD

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης