Αλλαγές στο «ΝΕΟ ΦΩΣ» ακούγεται ότι προετοιμάζει από τον Σεπτέμβριο η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου


 

 

 

Με αλλαγές φαίνεται να εκδίδεται από τον Σεπτέμβριο το «ΝΕΟ ΦΩΣ».

 

 

Το ιστορικό ενημερωτικό φυλλάδιο της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, που ξεκίνησε την ιστορία του με τον αείμνηστο Γιώργο Ξενουδάκη, συνέχισε για 14 ολόκληρα χρόνια με τον Νίκο Κάτσικα, και μετά με τον επίσης αείμνηστο Γιώργο Πεχλιβανίδη (που προσέφερε τις υπηρεσίες του για ένα χρόνο) και μετά με την κα Κάτια Τσιμπλάκη (τα τελευταία δύο χρόνια), παρουσίασε σήμερα το τελευταίο του φύλλο πριν την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

 

 

Και όπως ακούγεται, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές από την επόμενη περίοδο στο «ΝΕΟ ΦΩΣ», στη συντακτική ομάδα, όπου όμως επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας αναμένεται να παραμείνει η κα Βίλλυ Πολίτου.

 

 

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ενδεχομένως η καϊρινή αιγυπτιώτικη έκδοση, από εβδομαδιαία να μετατραπεί σε 15νθήμερη.

 

 

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί η καλή παρουσία της εφημερίδας τόσο με αρχισυντάκτη τον αείμνηστο Γιώργο Πεχλιβανίδη όσο και με την κα Κάτια Τσιμπλάκη, και οι δύο συναλικά τα τελευταία τρία χρόνια.

 

 

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, πρέπει να σημειώσουμε ότι αναβαθμίστηκε πολύ η παρουσία όλων των αιγυπτιώτικων ενημερωτικών μέσων, των επίσημων ιστοσελίδων της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και του ΠΥΡΑΜΙΣ, με τα ρεπορτάζ τους να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Αξιόλογη και η προσπάθεια αναμετάδοσης των ιερών ακολουθιών του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

 

 

Το επόμενο «ΝΕΟ ΦΩΣ» αναμένεται να εκδοθεί και πάλι τον προσεχή Σεπτέμβριο.  

 

 

(ΣΣ. Στη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε το τελευταίο φύλλο του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ» που εκδόθηκε στις 22 Μαΐου του 2017, υπό την αρχισυνταξία του Νίκου Κάτσικα, ο οποίος ανέλαβε και εξέδωσε τα 550 φύλλα από τα 700 περίπου που συνολικά μετράει το «ΝΦ» από 2001 μέχρι σήμερα, με την ολόκαρδη ευχή, εκ μέρους του ΠΥΡΑΜΙΣ, το καϊρινό φυλλάδιο «να τα χιλιάσει»).

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης