Αναβαθμίζεται η διπλωματική εκπροσώπηση της Κύπρου στην Αίγυπτο με δύο νέους διπλωμάτες, ενώ αναμένεται να αναλάβει και Στρατιωτικός Ακόλουθος


 

 

 

 

Την πλήρη αναβάθμιση της διπλωματικής εκπροσώπησης της Κύπρου στην Αίγυπτο, αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει αποφασίσει η κυβέρνηση της Λευκωσίας, σε μία εποχή μάλιστα που οι διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με την Τριμερή συνεργασία Λευκωσίας – Καΐρου – Αθήνας.

 

 

 

 

Ήδη, η Κυπριακή Πρεσβεία στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, με επικεφαλής της Αντιπροσωπείας τον ιδιαίτερα πετυχημένο και γνώριμο από παλιά και αγαπητό στην αιγυπτιώτικη παροικία κ. Χάρη Μορίτση, ενισχύθηκε πρόσφατα με δύο νέους διπλωμάτες.

 

 

 

 

Πρόκειται για τον κ. Ανδρέα Καζαντέ, που είναι πλέον ο αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, ο οποίος ήρθε από την Κεντρική Υπηρεσία του Κυπριακού ΥΠΕΞ.

 

 

 

 

Παράλληλα, τα προξενικά καθήκοντα ανέλαβε η κα Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου, μετατιθέμενη από το Κυπριακό Προξενείο της Νέας Υόρκης, διαδεχόμενη τον κ. Άγγελο Λένο, που μετατέθηκε στην Πρεσβεία των Βρυξελλών.

 

 

 

 

Να σημειωθεί τέλος ότι αμέσως μετά το καλοκαίρι, η Κυπριακή εκπροσώπηση στην Αίγυπτο θα συμπληρωθεί και με έναν Στρατιωτικό Ακόλουθο.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης