Κύπριος ΥΠΕΞ Ι. Κασουλίδης: «Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τετραμερούς συνάντησης Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας – Αιγύπτου»


 

 

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τετραμερούς συνάντησης Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας – Αιγύπτου τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιωάννης Κασουλίδης.

 

 

 

Ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών παρακάθησε στις Βρυξέλλες, στην τριμερή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας για θέματα ενέργειας. Η συνάντηση των τριών Υπουργών είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα για την επόμενη τριμερή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο ηγετών των τριών χωρών.

 

 

 

Σε δηλώσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από Μέρα Σε Μέρα» ο υπουργός Εξωτερικών επισήμανε ότι η Ιορδανία εξέφρασε την επιθυμία για διεύρυνση της τριμερούς και για συμμετοχή της Αιγύπτου. Η τετραμερής συνάντηση είπε ο κύριος Κασουλίδης, θα ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

 

 

 

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Μεγαλονήσου αποκάλυψε επίσης ότι ο Λίβανος εξέφρασε την πρόθεση συμμετοχής σε τριμερή συνάντηση με την Κύπρο και την Ελλάδα.

 

 

Πηγή: ΡΙΚ

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης