Από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, έγινε θερμά δεκτή αντιπροσωπεία του αιγυπτιακού εκπαιδευτικού πλοίου «SHALATIN»


 

 

 

 

 

Αντιπροσωπεία του εκπαιδευτικού πλοίου του Αιγυπτιακού Ναυτικού «SHALATIN», το οποίο κατέπλευσε στις 22 Ιανουαρίου στο λιμάνι του Πειραιά, με επικεφαλής τον διοικητή του Βορείου Στόλου της Αιγύπτου υποναύαρχο Walid Mohamed Ibrahim Shaltout, είχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς Γιώργος Δαβάκης, στο πλαίσιο της εθιμοτυπικού χαρακτήρος επίσκεψη που πραγματοποίησαν σε αυτόν οι Αιγύπτιοι ναυτικοί.

 

 

 

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Γ.Δαβάκης και οι αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και Σταύρος Βοϊδονικόλας, υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία του εκπαιδευτικού πλοίου της Αιγυπτιακού Ναυτικού «SHALATIN», που θα παραμείνει στον Πειραιά έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

 

 

 

Επικεφαλής του πλοίου είναι ο Διοικητής Βορείου Στόλου της Αιγύπτου Υποναύαρχος Walid Mohamed Ibrahim Shaltout, κυβερνήτης του σκάφους ο Αντιπλοίαρχος Mohamed Mokhtar Abd El-Rahman, τους οποίους συνόδευε ο Αιγύπτιος Ακόλουθος Αμύνης στην Αθήνα.

 

 

 

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά δήλωσε:

 

 

 

«Επισκέφθηκαν το Δημαρχείο μας μόλις έφτασαν, στα πλαίσια του κατάπλου και της ανταλλαγής επισκέψεων μεταξύ των δύο χωρών. Συζητήσαμε διάφορα θέματα και τους εξηγήσαμε τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και τις αρμοδιότητές του. Τους προσκαλέσαμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και όπου αλλού επιθυμούν κατά το διάστημα το οποίο θα παραμείνουν εδώ, στη χώρα» τόνισε μεταξύ άλλων σε σύντομη δήλωσή του ο Γ.Δαβάκης, προσθέτοντας:

 

 

 

«Αντηλλάγησαν δώρα. Εμείς τούς δώσαμε ένα ωραίο λεύκωμα – βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην ιστορία της Ναυτικής Ελλάδος και έναν θυρεό του Δήμου Πειραιά εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη. Εκείνοι μας έδωσαν εμβλήματα του Αιγυπτιακού στόλου και του Αιγυπτιακού ναυτικού».

 

 

 

 

Πηγή: www.parapolitika.gr

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης